Γκουαρδιόλα: Άνθρωποι όπως ο Ποστέκογλου, κάνουν το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος

Γκουαρδιόλα: Άνθρωποι όπως ο Ποστέκογλου, κάνουν το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στην αλλαγή που έχει φέρει ο Άγγελος Ποστέκογλου στην Τότεναμ και τόνισε πως άνθρωποι σαν αυτόν κάνουν καλύτερο το άθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Ποστέκογλου, στην συνέντευξη Τύπου για το επερχόμενο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ.

Εκεί η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα από τη στιγμή που δεν βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση και προσπαθεί να εκτοπίσει από την κορυφή την Άρσεναλ, με τον Καταλανό προπονητή να αναγνωρίζει πάντως τις δυσκολίες της αναμέτρησης και να στέκεται στην εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Άγγελος Ποστέκογλου στους Λονδρέζους.

«Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε αισθητή την παρουσία του, ακόμη και στα τελευταία ματς που δεν νίκησαν. Είμαι εντυπωσιασμένος με το πόσο καλά κάνουν κάποια πράγματα και με τις ευκαιρίες που φτιάχνουν.

Παίζουν επιθετικά σε κάθε σημείο του γηπέδου. Αναγνωρίζεις τέλεια την ομάδα του. Η κάθε ομάδα παίζει για την επιθυμία του προπονητή της, αυτό έχει κάνει στην Ιαπωνία, στην Γλασκώβη με την Σέλτικ και εδώ.

Άνθρωποι όπως ο Άγγελος, κάνουν το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος. Μου αρέσει πολύ το πώς προσεγγίζουν τα παιχνίδια τους, όλοι οι φίλοι της Τότεναμ μπορούν να παραδεχτούν πως έχει άμεση επίδραση την ομάδα του», τόνισε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος σε ερώτηση για το αν το Big-6 της Premier League έχει γίνει πλέον Big-8, είπε:

«Κάθε σεζόν που περνάει, είναι όλο και πιο δύσκολο να κατακτάς την Premier League. Όλο και περισσότερες ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο και το κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Από τότε που ήρθα εδώ και στην Τότεναμ ήταν ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τα σπιρούνια είναι πάντα εκεί.

Είναι φανταστική ομάδα, έχουν σημαντικές απουσίες αλλά είδα ότι και στο ματς με την Άστον Βίλα, είχαν ευκαιρίες, έχουν μία πραγματικά καλή προσέγγιση στο ποδόσφαιρο».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X