Γκριεζμάν για Φέλιξ: «Κουράστηκε να είναι συνεπής στις σκληρές προπονήσεις, για αυτό πήγε στη Μπαρτσελόνα»

«Όχι» του Γκριεζμάν στην Αλ Νασρ
Photo Credits: INTIME

Για τη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ στη Μπαρτσελόνα μίλησε ο Αντουάν Γκριεζμάν, ενόψει του ντέρμπι της Ατλέτικο με τους Καταλανούς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Αντουάν Γκριεζμάν για τον Ζοάο Φέλιξ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε για τη μεταγραφή του Πορτογάλου στη Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως ο λόγος που ο 24χρονος επιθετικός θέλησε να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος» είναι πως δεν άντεξε άλλο να είναι συνεπής στις προπονήσεις του Τσόλο Σιμεόνε.

«Στο τέλος, όταν έρθεις στην Ατλέτικο, ξέρεις λίγο-πολύ πώς είναι ο προπονητής και η ομάδα. Είτε προσαρμόζεσαι και δουλεύεις για αυτό είτε τα πράγματα δεν πάνε καλά για εσένα. Ο Ζοάο δούλεψε πολύ καλά μερικές φορές, αλλά πρέπει να είσαι συνεπής.

Υπήρχαν στιγμές που κουραζόταν και δεν έβλεπε τον εαυτό του εδώ. Γι’ αυτό έκανε την προσπάθεια (να φύγει) και ο σύλλογος έκανε επίσης την προσπάθεια να του δώσει μια διέξοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκριεζμάν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X