«Θαυμάζω τον Χι-Τσαν» είπε ο Γκάρι Ο' Νιλ για τον επιθετικό της Γούλβς

«Θαυμάζω τον Χι-Τσαν» είπε ο Γκάρι Ο' Νιλ για τον επιθετικό της Γούλβς
Photo Credits: INTIME

 Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Γούλβς για τον Χουάνγκ Χι-Τσαν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γούλβς είναι σίγουρη πως θα επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Χι-Τσαν Χουάνγκ, που λήγει τον Ιούνιο του 2026, για έναν ακόμη χρόνο, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Ο 27χρονος Νοτιοκορεάτης διεθνής επιθετικός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, με επτά γκολ, και ο τεχνικός της ομάδας, Γκάρι Ο’ Νιλ, εισηγήθηκε στη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Γούλβς του προσφέρει αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φθάνοντας τα τέσσερα εκατ. ευρώ, και ελπίζει πως έως το τέλος του μήνα θα έχουν υπογραφεί τα νέα συμβόλαια. Ο Χουάνγκ εντάχθηκε στο δυναμικό των «λύκων» το καλοκαίρι του 2021 από τη Λειψία, αντί 17 εκατ. ευρώ.

«Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ομάδα εντυπωσιάστηκε από τον επαγγελματισμό του. Είμαι θαυμαστής του και ελπίζω να μείνει για πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα», τόνισε σχετικά ο κόουτς των «λύκων».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X