Κλοπ: «Είναι πολύ σημαντική η πρώτη θέση στον όμιλο»

Κλοπ για την τιμωρία του: «Ωραία είναι και στις κερκίδες, έχει καλύτερη οπτική»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ εξασφάλισε την θέση της στους «16» του Europa League, ως επικεφαλής του ομίλου της, χάρη στην άνετη νίκη με 4-0 επί της Αυστριακής ΛΑΣΚ στο Άνφιλντ και ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Σφραγίζοντας την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο, οι «κόκκινοι» θα αποφύγουν τον γύρο πλέι οφ τον Φεβρουάριο.

«Είμαστε τώρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αυτό δεν θα αλλάξει», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Αυτό είναι καλό και πολύ σημαντικό για το γεμάτο πρόγραμμα που έχουμε από εδώ και στο εξής».

Ο Κλοπ είπε ότι υπήρχαν πολλά θετικά στοιχεία από την νίκη, με το μόνο αρνητικό να είναι ότι δεν «καθάρισαν» το παιχνίδι νωρίτερα. Πραγματικά καλή απόδοση, κανείς δεν τραυματίστηκε. Όλα καλά», τόνισε

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Φούλαμ στην Premier League την Κυριακή, ακολουθούμενη από επισκέψεις στις έδρες των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας. Σε ότι αφορά στο τελευταίο τους ματς για το Europa League, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας κόντρα την Σεντ Ζιλουάζ στις 14 Δεκεμβρίου.

Ενώ το Europa League βρίσκεται ένα βήμα πιο κάτω από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League, ο Κλοπ είπε ότι η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

«Δυστυχώς, στην καριέρα μου δεν μπορώ να επιλέξω, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να πάρω αυτό που μπορώ. Όταν παίζουμε στην διοργάνωση είναι η πιο σημαντική διοργάνωση στον πλανήτη. Έτσι απλά. Τώρα όμως παίζουμε στην Premier League την Κυριακή και έτσι αυτή είναι σίγουρα η πιο σημαντική διοργάνωση», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X