ΑΕΚ: Στρίμωξε την Μπράιτον στα σχοινιά - Οι αριθμοί μιας κυριαρχικής εμφάνισης

ΑΕΚ: Στρίμωξε την Μπράιτον στα σχοινιά - Οι αριθμοί μιας κυριαρχικής εμφάνισης
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ υπάρχει πίστη πως το πλάνο θα δικαιώσει την ομάδα και στη συνέχεια θα έρθουν τα γκολ και τα νικηφόρα αποτελέσματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια συγκλονιστική εμφάνιση απέναντι στην Μπράιτον, αλλά πλήρωσε για ένα ακόμη ευρωπαϊκό της παιχνίδι την αφλογιστία. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα μετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, επέβαλαν τον ρυθμό τους και ανάγκασαν τους Άγγλους να αμυνθούν.

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, γιατί το αποτέλεσμα υπέρ της Μπράιτον με 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα του αγώνα. Η Ένωση είχε 20 τελικές, οι 9 στον στόχο, έναντι 9 τελικών των «γλάρων», με τις δύο να είναι στην εστία, η μια εκ των οποίων είναι το εύστοχο πέναλτι του Ζοάο Πέδρο.

Στην κατοχή μπάλας, το ποσοστό 54% των «κιτρινόμαυρων» και 510 πάσες που αντάλλαξαν δείχνει πως η ΑΕΚ έπαιξε το δικό της παιχνίδι, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ανά διαστήματα, καθώς δεν έχει συνηθίσει να έχουν τέτοια εξέλιξη τα παιχνίδια της ομάδας του.

Αυτό που έλειψε από την ομάδα του Αλμέιδα ήταν ο… Λιβάι Γκαρσία, δηλαδή ο βασικός της επιθετικός, που «δένει» όλο το επιθετικό της παιχνίδι. Ο Τσούμπερ ήραν εξαιρετικός, παίρνοντας πρωτοβουλίες, έχοντας τελικές προσπάθειες και φυσικά το δοκάρι στο 44΄.

Παρά το άτυχο αποτέλεσμα, στην ΑΕΚ υπάρχει πίστη πως το πλάνο θα δικαιώσει την ομάδα και στη συνέχεια θα έρθουν τα γκολ και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X