Europa League: Η Μαρσέιγ κέρδισε 4-3 τον Άγιαξ!

Europa League: Η Μαρσέιγ κέρδισε 4-3 τον Άγιαξ!
Photo Credits: INTIME

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις η Μαρσέιγ επικράτησε του Άγιαξ στο Βελοντρόμ κάνοντας το... χατίρι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρσέιγ επικράτησε 4-3 του Αγιαξ στο Βελοντρόμ σε ένα ματς που έσπασε καρδιές για τον δεύτερο όμιλο του Europa League που βρίσκεται και η ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε προσωπική μονομαχία του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και του Μπράιαν Μπρόμπεϊ. Οι δύο επθετικοί σημείωσαν τα πρώτα γκολ του αγώνα στο πρώτο 10λεπτο του παιχνιδιού. Ο Σαρλ Μπεμπά έκανε το 2-1 στο 26′, ύστερα από το γκολ που πέτυχε και στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΆΕΚ, όμως ο Μπρόμπεϊ απάντησε ξανά άμεσα στο γκολ των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν πιο απειλητική στον αγωνιστικό χώρο κι έφτασε σε τρίτο γκολ με τη σέντρα στο 2ο μέρος και τον Ομπαμεγιάνγκ να γράφει το 3-2. Η απάντηση του Άγιαξ άργησε αυτήν τη φορά και δόθηκε από μία αλλαγή, τον Τσούμπα Άκπομ στο 79′, δύο λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ ήταν ίδιο με το παιχνίδι του 1ου γύρου μέχρι να αναλάβει δράση ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος με πέναλτι στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στη Μαρσέιγ κι άφησε τον Άγιαξ να κυνηγάει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ για να συνεχίσει στο Europa Conference League.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπεμπά, Λόντι (87′ Μουρίγιο), Σαρ, Κοντογκμπιά, Βερτού (87′ Βιτίνια), Κορέα (66′ Εντιάιγ), Χαρίτ (87′ Ουναχί)

ΑΓΙΑΞ: Ραμάζ, Γκααεΐ, Ρενσχ, Χάτο, Σόσα (77′ Μάρθα), Ταχίροβιτς (90+5′ Σαλάχ Εντίν), Τέιλορ (77′ Άκπομ), Φορμπς (46′ Χλίνσον), Μπέρχαουζ, Μπέρχβαϊν, Μπρόμπεϊ (90+5′ Μπάνελ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X