ΑΕΚ: Με δύο αθλητές της στο διεθνές τουρνουά πινγκ πονγκ στη Λευκωσία

ΑΕΚ: Φινάλε στην 4η θέση για Άνδρες και Γυναίκες στο πινγκ πονγκ

Δύο αθλητές της ΑΕΚ θα αγωνιστούν στο διεθνές τουρνουά της Λευκωσίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανταποκρίθηκε και φέτος στο κάλεσμα της Παγκύπριας ομοσπονδίας του αθλήματος για συμμετοχή στο καθιερωμένο διεθνές τουρνουά της Λευκωσίας με την συμμετοχή δύο αθλητών της ΑΕΚ.

Φέτος θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 1 μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα (ομαδικό, απλό και διπλά) σε άνδρες και γυναίκες. Η επιλογή της ελληνικής ομοσπονδίας είναι να στείλει και φέτος νεαρούς αθλητές. Την αποστολή συγκροτούν οι έφηβοι Αλέξανδρος Μαδέσης, Στάθης Μανωλόπουλος (αθλητές της ΑΕΚ και του ΟΕΑ Ρεθύμνου αντίστοιχα) και οι νεάνιδες από το Π.Κ.Δ. Ταύρου Μαύρα Κοντοπούλου και Άλκηστις Κασίμη. Αρχηγός στην αποστολή, που θα μεταβεί μεθαύριο στην Κύπρο, θα είναι άλλη μία χρονιά ο ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής. Στο μεταξύ, λόγω της εκπροσώπησης στη Λευκωσία, αναβλήθηκαν οι αγώνες, που είχαν το Ρέθυμνο και η ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο 02-03/12 στην Α1 ανδρών στο ΣΕΦ, όπως και το ΠΚΔΤ στην Α2 γυναικών στην ίδια αίθουσα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X