Βασιλειάδης: Συνεχίζει το μπάσκετ στα 39, στην 3η κατηγορία της Ισπανίας

Βασιλειάδης: Συνεχίζει το μπάσκετ στα 39, στην 3η κατηγορία της Ισπανίας
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Βασιλειάδης πρόσθεσε άλλη μία ομάδα στο βιογραφικό του, συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στην ηλικία των 39 ετών στην 3η κατηγορία της Ισπανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουέλβα έγινε ο 16ος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στην ηλικία των 39 ετών, ενώ τον Μάρτιο του 2024 θα κλείσει τα 40!

Ο Βασιλειάδης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην 3η κατηγορία της Ισπανίας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Τρικάλων και ΑΕΚ στην Ελλάδα, αλλά και αυτές των Μάλαγα, Μπιλμπάο, Ομπραντόιρο και Μούρθια (ανάμεσα σε άλλες) στην Ισπανία.

Την περσινή σεζόν ο Έλληνας σούτινγκ γκαρντ είχε αγωνιστεί στην Κάσερες με 13.4 πόντους και 4.6 ριμπάουντ. Η νέα του ομάδα έχει ρεκόρ 2-7 μετά από 9 αγωνιστικές, μετρώντας 4 σερί ήττες, με τον Βασιλειάδη να έρχεται για να αλλάξει την κατάσταση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X