Άγρια επίθεση Ορέστη Τζιόβα σε Πέτρο Φιλιππίδη - «Τέλος, δεν τον θέλει κανείς πίσω, ούτε πριν τον ήθελαν γιατί...»

Άγρια επίθεση Ορέστη Τζιόβα σε Πέτρο Φιλιππίδη - «Τέλος, δεν τον θέλει κανείς πίσω, ούτε πριν τον ήθελαν γιατί...»

Ο γνωστός ηθοποιός τον «τέλειωσε» on camera και έκανε μία πρόβλεψη που θα προκαλέσει ντόρο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Fays Time ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας και μίλησε για το αν θα ξανασυνεργαζόνταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη ή με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε στην αρχή ότι:  «Τα κακώς κείμενα νομίζω ότι είναι καλό να συζητιούνται και να λέμε πως δεν είναι όλα ρόδινα, όλοι έχουμε περάσει από άσχημες φάσεις. Έχω περάσει από την φάση που με ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος»

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, ο ηθοποιός είπε: «Ό,τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος στη σημερινή κοινωνία. Εγώ πάλεψα για να αποκτήσω τη δύναμη για να μιλήσω ανοιχτά στους ανθρώπους που με αγαπάνε και να σέβονται τις επιλογές μου. Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρίξεις, ήμουν σκληρός μαζί τους. Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση. Ήταν δύσκολο αλλά με μεγάλη κατανόηση παράλληλα».

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X