Kαι κάπως έτσι, μια στρίπερ άλλαξε για πάντα τη ζωή του Μπραντ Πιτ

Kαι κάπως έτσι, μια στρίπερ άλλαξε για πάντα τη ζωή του Μπραντ Πιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ένας από τους ηθοποιούς που χρειάστηκε να κάνει πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα όταν έφτασε στο Hollywood. Και δεν εννοούμε φυσικά το modeling, αλλά δουλειές όπως ντελιβεράς, κράχτης σε φαστφουντάδικο (και μάλιστα ντυμένος ο ίδιος κοτόπουλο), αλλά και οδηγός σε στρίπερς. «Η δουλειά μου ήταν να τις πηγαίνω στα bachelor πάρτι και τέτοια» έχει διηγηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Newsweek το 2007. «Τις έπαιρνα, και στη διάρκεια της δουλειάς τους θα μάζευα τα λεφτά, θα έπαιζε κακές κασέτες του Prince και θα έπιανα τα ρούχα των κοριτσιών όταν τα πετούσαν. Δεν ήταν ιδιαίτερα υγιής ως ατμόσφαιρα και έγινε πολύ καταθλιπτικό» πρόσθεσε.

Ωστόσο αν και αυτή η δουλειά τον έκανε να νιώθει άσχημα και παραιτήθηκε μέσα σε μόλις δυο μήνες, τον βοήθησε ουσιαστικά να ξεκινήσει την καριέρα του: Μία στρίπερ, σπούδαζε υποκριτική και αυτός ήταν στην πραγματικότητα ο λόγος που στράφηκε και ο ίδιος στη δουλειά που άλλαξε τη ζωή του. «Ένα κορίτσι – δεν την είχα ξαναδεί –έκανε μαθήματα με τον Roy London, έναν διάσημο δάσκαλο υποκριτικής. Πήγα και τα τσέκαρα και πραγματικά με οδήγησε εδώ που βρίσκομαι τώρα. Οι στρίπερ άλλαξαν τη ζωή μου» εξομολογήθηκε ο Μπραντ Πιτ.

Η συγκεκριμένη κοπέλα, τον είχε ενημερώσει πως στα μαθήματα που παρακολουθούσε είχε συμμαθητή τον Charlie Sheen και ο Μπραντ Πιτ σκέφτηκε πολύ σωστά πως για να τα παρακολουθεί ο Charlie Sheen μάλλον κάτι καλό συμβαίνει εκεί. Πήγε λοιπόν σε αυτή την τάξη και εκεί γνώρισε ένα άλλο κορίτσι που του ζήτησε να τη συνοδεύσει σε μια οντισιόν για ένα πρακτορείο ταλέντων. Ο Μπραντ Πιτ της έκανε τη χάρη, πήγε μαζί της στην οντισιόν εκείνη κόπηκε, αυτός όμως υπέγραψε και σήμερα έχει φτάσει εκεί που πάνω κάτω όλοι γνωρίζουμε.

Εκτός όμως από οδηγός σε στρίπερς, έχει υπάρξει και ο ίδιος στρίπερ. Ο ηθοποιός ήταν μέλος του γκρουπ Dancing Bares όσο ακόμη σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Missouri. Οι Dancing Bares ήταν μια ομάδα συμφοιτητών που χόρευαν για τα κορίτσια των γυναικείων αδελφοτήτων όταν έκλειναν τα 21 τους χρόνια. Ο πρώην συμφοιτητής του, Thomas Whelihan, είχε πει κάποτε στο In Touch Weekly ότι οι Dancing Bares ήταν γνωστοί για τις χορογραφίες τους. «Όταν κάποιο κορίτσι από τις γυναικείες μας αδελφότητες γινόταν 21, οι Dancing Bares την έβαζαν σε μία καρέκλα και έβγαιναν με τον κώλο έξω και μαξιλαροθήκες στο κεφάλι και έκαναν μία χορογραφία για εκείνη. Τα κορίτσια γελούσαν τόσο πολύ». Εδώ που τα λέμε κάθε γυναίκα θα μπορούσε να φανταστεί τον Μπραντ Πιτ να χορεύει γι αυτή με τον κώλο έξω και να χαμογελάει, κακά τα ψέματα. Επίσης θα ήθελε πολύ να βρίσκεται στο cast του Magic Mike, αλλά δυστυχώς δεν βρισκόταν.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X