ΑΕΚ - Μπράιτον: Οι αγγλικές αναμνήσεις του Αλμέιδα

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα πριν το ματς με την Μπράιτον
Photo Credits: INTIME

Λίγες ώρες απομένουν από το ΑΕΚ - Μπράιτον και κάνουμε rewind στα ραντεβού του Ματίας Αλμέιδα με αγγλικές ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA κάνει rewind στο χρόνο και ανασύρει τα πέντε…ραντεβού του Αργεντινού τεχνικού της Ένωσης με αγγλικές ομάδες, βγαλμένα μέσα από τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Σε ρυθμούς Μπράιτον κινούνται στον οργανισμό της ΑΕΚ.

Η Ένωση υποδέχεται τους «Γλάρους» το βράδυ της Πέμπτης (29/11) στην «OPAP Arena» και από το μυαλό του Ματίας Αλμέιδα, όλο και θα περνάνε τα παιχνίδια που έπαιξε κόντρα σε αγγλικές ομάδες τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αποτελούν τον πρώτο (ευρωπαϊκό) σταθμό του «Pelado» και κατ΄επέκταση, οι αγγλικές – ποδοσφαιρικές – αναμνήσεις του κόουτς, αρχίζουν και τελειώνουν από τα χρόνια που κυκλοφορούσε εντός του χορταριού με το σορτσάκι και τις τάπες στα πόδια.

Συν βεβαίως τις ζωντανές μνήμες από την πρόσφατη σπουδαία νίκη (2-3) που πέτυχε ως κόουτς της ΑΕΚ επί της Μπράιτον στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του φετινού Europa League στις 21 Σεπτεμβρίου.

«Ξεσκονίζοντας» το αρχείο πέσαμε πάνω σε πέντε ματς στα οποία ο ποδοσφαιριστής Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε αντιμέτωπος με αγγλικούς συλλόγους.

Στα τέσσερα εξ αυτών ως παίκτης των Ίντερ – Λάτσιο στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και μία με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X