Ζοάο Πέδρο: «Η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα - Μάθαμε από το παιχνίδι στην Αγγλία»

Ζοάο Πέδρο: «Η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα - Μάθαμε από το παιχνίδι στην Αγγλία»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ζοάο Πέδρο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ΑΕΚ-Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ζοάο Πέδρο εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπράιτον στη συνέντευξη Τύπου στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο επιθετικός της Μπράιτον είπε αναλυτικά:

Για τις εμφανίσεις του: «Η πρώτη σεζόν ήταν δύσκολη, αλλά η ομάδα με βοήθησε να ενταχθώ και να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου στο χορτάρι και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω».

Για το ότι είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι: «Έχω χάσει ένα στη Βραζιλία, εδώ στην Ευρώπη όχι. Είμαι χαρούμενος να εκτελώ τα πέναλτι και παίρνω αυτοπεποίθηση. Η δουλειά μου είναι να συνεχίσω να σκοράρω».

Για την εμπειρία του από την Εθνική Βραζιλίας: «Είναι το όνειρό μου. Αισθάνθηκα πολύ καλά, το απόλαυσα και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου».

Για το τι έμαθε από το πρώτο ματς με την ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είμαι μια δυνατή και physical ομάδα. Μάθαμε από αυτό και τώρα πρέπει να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε για να τα πάμε καλύτερα αύριο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X