Μίλαν: Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Πιόλι ωστόσο… παραμένει στον πάγκο

Πιόλι: «Σοκαρισμένος για τον Τονάλι, θα τον βοηθήσω»
Photo Credits: INTIME

Ο Πιόλι παραμένει μέχρι νεωτέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ήττα της Μίλαν στην έδρα της από την Ντόρτμουντ το κλίμα για τον Στέφανο Πιόλι δεν είναι καλό καθώς η ιταλική ομάδα βρίσκεται κοντά στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Μπορεί πέρσι τα έσοδα να ξεπερνούσαν τα 100 εκατ. ευρώ, ωστόσο φέτος θα είναι αρκετά μειωμένα, αν τελικά οι Ροσονέρι δεν προκριθούν στα νοκ άουτ.

Η Μίλαν δεν εντυπωσιάζει ούτε στη Serie A, ενώ οι τραυματισμοί είναι διαδοχικοί. Άλλωστε, και κόντρα στην Ντόρτμουντ ο Τιαό υπέστη μυϊκό τραυματισμό και οι οπαδοί… βράζουν με το τεχνικό τιμ. Είναι πλέον σίγουρο πως ο Πιόλι δεν θα μείνει και τη νέα σεζόν στη Μίλαν, ενώ δεν αποχωρεί άμεσα μιας και δεν έχει βρεθεί διάδοχος.

Εξάλλου, ο Κόντε, ο οποίος αρέσει αρκετά στους Ροσονέρι, έχει τονίσει πως δεν αναλαμβάνει ομάδα στη μέση της χρονιάς, ενώ δεν υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που να είναι τόσο ψηλά στη λίστα. Αν πάντως η κατηφόρα συνεχιστεί, τότε, η διοίκηση της Μίλαν θα προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον νυν τεχνικό και θα βρει κάτι προσωρινό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X