Fatboy Slim: «Ελπίζω να έρθει ισόπαλο το ΑΕΚ - Μπράιτον»

Fatboy Slim: «Ελπίζω να έρθει ισόπαλο το ΑΕΚ - Μπράιτον»
Photo Credits: INTIME

Ο παγκοσμίου φήμης DJ και φανατικός οπαδός της Μπράιτον, Fatboy Slim που θα βρεθεί στην «OPAP Arena», εξέφρασε την επιθυμία να λήξει ισόπαλο το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παγκοσμίου φήμης DJ και φανατικός οπαδός της Μπράιτον, Fatboy Slim, ο οποίος θα βρεθεί στην «OPAP Arena», εξέφρασε την επιθυμία να λήξει ισόπαλο το ματς της ΑΕΚ με την αγγλική ομάδα.

Ο Fatboy Slim, ο οποίος είναι ίσως ο πιο διάσημος οπαδός της Μπράιτον θα παρακολουθήσει διά ζώσης την αναμέτρηση της ομάδας του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στην «OPAP Arena» και ακολούθως θα πραγματοποιήσει DJ set στην κέντρο της Αθήνας. Ο Νόρμαν Κουκ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση (30/11) εκφράζοντας την επιθυμία να λήξει ισόπαλη η αναμέτρηση.

«Από την άποψη πως έχω ένα show μπροστά μου, ελπίζω να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι για να επικρατεί καλή ατμόσφαιρα στη βραδιά που θα συνεχιστεί. Ως οπαδός της Μπράιτον θέλω όμως να νικήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X