Αλμέιδα για Πισάρο: «Χρειάζεται χρόνο, δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και ήρθε στην ΑΕΚ - Στο τέλος θα αρέσει»

Αλμέιδα για Πισάρο: «Χρειάζεται χρόνο, δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και ήρθε στην ΑΕΚ - Στο τέλος θα αρέσει»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Μπράιτον για τον Ροντόλφο Πισάρο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ροντόλφο Πισάρο και στη μέχρι πρότινος παρουσία του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Μπράιτον ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

«Χρειάζεται χρόνο, δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και ήρθε στην ΑΕΚ, στο τέλος θα αρέσει», είπε μεταξύ άλλων για τον Πισάρο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

«Ο Πισάρο αυτή την στιγμή είναι στην διαδικασία προσαρμογής και δεν είναι εύκολο να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού από την μια μέρα στην άλλη», είπε ακόμη για τον «Τζόκερ» ο Αλμέιδα και πρόσθεσε: «Ξέρω πόσα μπορεί να δώσει, έχουμε μιλήσει πολύ, πρέπει να είναι υπομονετικός και ξέρω την προσπάθεια που έκανε. Την μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσει ένα δικό του όνειρο να παίξει στην Ευρώπη. Άφησε εκατομμύρια για να έρθει να παίξει εδώ και το εκτιμώ για έναν ποδοσφαιριστή».

«Ήρθε για να ψάξει την δόξα και όχι το χρήμα», ανέφερε ακόμη για τον Πισάρο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και κατ΄’εληξε: «Όταν ξεκίνησε στην αρχή είχε κάποιους μικροτραυματισμούς. Όταν θα χρειάζεται σε κρίσιμες στιγμές, θα είναι έτοιμος. Είναι ένας παίκτης νικητής, παντού ήταν πρωταθλητής και εδώ θα κάνει το ίδιο. Ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για έναν παίκτη όταν αλλάζει χώρα και πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης που δεν χρησιμοποιεί τους δημοσιογράφους. Μ’ αρέσει έτσι όπως είναι. Τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και τίποτε άλλο. Στο τέλος θα αρέσει, στο τέλος θα έχει καλή απόδοση. Εκτιμώ πολύ που δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X