Τσάβι: «Xρειαζόμασταν την πρόκριση μετά από δύο χρόνια»

Τσάβι: «Xρειαζόμασταν την πρόκριση μετά από δύο χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι σχολίασε πόσο σημαντική είναι για την Μπαρτσελόνα αυτή η πρόκριση στους «16» του UEFA Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tσάβι τόνισε την σημασία που έχει για την ψυχολογία των παικτών του αυτή η πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League.

«Το χρειαζόμασταν μετά από δύο χρόνια», είπε ο Τσάβι. «Αντιδράσαμε καλά και επιδείξαμε μια νοοτροπία νικητή σε αρκετές περιπτώσεις. Ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Σημαίνει πολλά για τον σύλλογο. Αυτός είναι ο πρώτος από τους στόχους μας που επιτύχαμε στο Champions League. Μας έχει ηρεμήσει και ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή μας, ειδικά αυτή των παικτών» πρόσθεσε.

Η νίκη της Τρίτης έρχεται μετά από μια απογοητευτική ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο για τη LaLiga, ένα αποτέλεσμα που τους οδήγησε την ομάδα στην τέταρτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το συναίσθημα είναι της ευτυχίας και του να κάνουμε τα πράγματα καλά. Προοδεύουμε. Αλλά δεν νιώθω απελευθερωμένος, νιώθω ευτυχισμένος», είπε ο Ισπανός. «Δεν λύνεις ποτέ όλα τα προβλήματα στη Μπαρτσελόνα, αλλά είναι μια μέρα για να συγχαρείς την ομάδα και τον σύλλογο για την πρόοδό τους.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, φυσικά. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Κάποια πράγματα τα κάναμε πολύ καλά, άλλα όχι» κατέληξε ο προπονητής των Καταλανών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X