«Κλέφτρα της Γαλλίας» η Παρί σύμφωνα με Αγγλική εφημερίδα (ΦΩΤΟ)

«Κλέφτρα της Γαλλίας» η Παρί σύμφωνα με Αγγλική εφημερίδα (ΦΩΤΟ)

Η Daily Star κυκλοφόρησε το φύλλο της ημέρας και είχε ένα καυστικό σχόλιο να κάνει για το χθεσινό πέναλτι της Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν γλίτωσε στην εκπνοή την ήττα με πέναλτι του Εμπαπέ, το οποίο όμως συζητήθηκε έντονα από τον Άγγλικό – και όχι μόνο – Τύπο.

ΟΣίμον Μαρτσίνιακ έβαλε… φωτιά στο Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ 1-1, όταν έδωσε πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έκανε λάθος από τα 11 βήματα στις καθυστερήσεις του ματς και έδωσε έναν βαθμό στην ομάδα του ενώ στέρησε από τους Αγγλους ένα σημαντικό τρίποντο.

Η Daily Star μάλιστα, στο οπισθόφυλλό της, έχει τίτλο «Thieve La France», με το οποίο φυσικά γίνεται λόγος για κλοπή εκ μέρους των Γάλλων.

Θυμίζουμε ότι ο προπονητής της Νιούαστλ, Εντι Χάου, μετά το ματς δήλωσε στο TNT Sports: «Για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αισθάνομαι εξαιρετικά απογοητευμένος, αλλά την ίδια στιγμή, πολύ, πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έδωσαν οι παίκτες σήμερα».

Το οπισθόφυλλο της Daily Star:

Daily Star

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X