ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα μονιμοποιεί τον Πινέδα στην αγωνιστική εξίσωση

Πινέδα: «Η προσπάθεια μας φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα - Δείξαμε πόσο δεμένοι είμαστε»
Photo Credits: INTIME

Μετά την επιστροφή από την διακοπή των εθνικών ομάδων, αυτό που φαίνεται είναι πως ο Πινέδα θα πατήσει το... τούρμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν είναι μόνο από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές στο αγωνιστικό μοντέλο του Αλμέιδα. Είναι και από τους πλέον καταπονημένους. Λόγω του Gold Cup το περασμένο καλοκαίρι, λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών είτε στις ΗΠΑ, είτε στο Μεξικό για τα ματς της εθνικής του ομάδας. Γι αυτό και ο Αλμέιδα προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα, να διαχειριστεί την κούραση του Πινέδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και το ματς της περασμένης Κυριακής στα Γιάννενα, ο Μεξικανός χαφ είχε ξεκινήσει βασικός μόλις στα τέσσερα από τα έντεκα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ποτέ μετά από επιστροφή από διακοπή για εθνικές ομάδες. Τώρα με τον ΠΑΣ, ήταν η πρώτη φορά που ο Αλμέιδα ξεκίνησε τον Πινέδα στην βασική ενδεκάδα, μετά από επιστροφή από το Μεξικό. Με τον Μεξικανό χαφ να κάνει εξαιρετικό ματς.

Το πιθανότερο είναι πως ο Αλμέιδα θα διατηρήσει τον Πινέδα στην βασική ενδεκάδα και για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπράιτον. Ο Μεξικανός είναι καθοριστικός παίκτης και ο Αργεντινός τεχνικός τον θέλει σ’ ένα τόσο κρίσιμο ματς. Ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό, αν όλα πάνε καλά, να τον διατηρήσει το αρχικό σχήμα ακόμα και στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη. Αν αυτό συμβεί, θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει στην φετινή σεζόν ο Πινέδα, τρία ματς βασικός. Θα δείξει όμως και την πρόθεση του Αλμέιδα, να αρχίσει πλέον να… μονιμοποιεί όλο και περισσότερο τον Μεξικανό στην αγωνιστική εξίσωση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X