Ο Γιακίν παραμένει στον πάγκο της εθνικής Ελβετίας

Ο Γιακίν παραμένει στον πάγκο της εθνικής Ελβετίας
Photo Credits: INTIME

Παρά τις μέτριες εμφανίσεις ο Γιακίν συνεχίζει στην εθνική Ελβετίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά την κριτική που του ασκήθηκε για τις μέτριες εμφανίσεις στα προκριματικά, ο Μουράτ Γιακίν θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Ελβετίας ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2024, όπως διαβεβαίωσε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ντομινίκ Μπλαν.

«Παρά το γεγονός ότι είχαμε τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία ματς των προκριματικών, ο Μουράτ Γιακίν έχει όλη την εμπιστοσύνη μας και τη στήριξή μας σε όλα τα επίπεδα, ούτως ώστε να συμμετάσχουμε στο EURO της Γερμανίας με την καλύτερη ομάδα και το καλύτερο δυνατό επιτελείο» αναφέρει στη δηλωσή του ο επικεφαλής της ομοσπονδίας.

Ο Μουράτ Γιακίν ανέλαβε την εθνική ομάδα της Ελβετίας το 2021 και την οδήγησε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όπου αποκλείστηκε στη φάση των «16», γνωρίζοντας τη συντριβή με 6-1 από την Πορτογαλία. Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, παρότι βρισκόταν σε θεωρητικά εύκολο όμιλο, η “Nati” τερμάτισε δεύτερη με τέσσερις νίκες σε δέκα παιχνίδια, πίσω από τη Ρουμανία και μόλις δύο βαθμούς μπροστά από το Ισραήλ.

Ο 49χρονος τεχνικός, άλλοτε διεθνής με την Ελβετία, έχει συμβόλαιο ως τα μέσα του 2024.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X