Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο λόγος που η καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος είχε 12 ποδοσφαιριστές

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο λόγος που η καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος είχε 12 ποδοσφαιριστές
Photo Credits: INTIME

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο, ήταν ότι η κορυφαία ενδεκάδα στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούταν από 12 ποδοσφαιριστές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριαρχία ΑΕΚ έβγαλαν τα αποτελέσματα της κορυφαίας ενδεκάδας της περασμένης σεζόν στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠΠ. Η πρωταθλήτρια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου είχε πέντε ποδοσφαιριστές της στην καλύτερη ενδεκάδα των βραβείων, με τον Ματίας Αλμέιδα να αναδεικνύεται κορυφαίος προπονητής.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο, ήταν ότι η κορυφαία ενδεκάδα στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούταν από 12 ποδοσφαιριστές.

Πέρα από τους πέντε «κιτρινόμαυρους», η… δωδεκάδα είχε μέσα 2+1 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, 2 του ΠΑΟΚ και 1+1 του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, στην εστία πήρε θέση ο Μπρινιόλι, με την αμυντική τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Ροντινέι, Μουκουντί, Κουλιεράκη και Χατζισαφί.

Στα χαφ «κέρδισαν» οι Πέρεθ, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς, ενώ μπροστά, αντί για τρεις ποδοσφαιριστές, εμφανίστηκαν τέσσερις.

Ο Γκαρσία είχε «σίγουρη» θέση, όπως και ο Κωνσταντέλιας. Αυτό που ωστόσο προκάλεσε τα ερωτηματικά, ήταν η κοινή παρουσία των Ιωαννίδη και Μπακαμπού οι οποίοι μοιράστηκαν τη μια θέση στην κορυφαία… δωδεκάδα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ίδιες ψήφους στην τελική καταμέτρηση και έτσι πήραν μαζί τη θέση, με τον ΠΣΑΠΠ να βραβεύει τελικά 12 ποδοσφαιριστές, όσον αφορά την κορυφαία ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X