Ενρίκε: «Καθοριστικός ο αγώνας με την Νιουκάστλ - Η ομάδα μου είναι έτοιμη»

Ενρίκε: «Καθοριστικός ο αγώνας με την Νιουκάστλ - Η ομάδα μου είναι έτοιμη»
Photo Credits: INTIME

O Λουίς Ενρίκε σχολίασε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο UEFA Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Ενρίκε άσκησε κριτική στην ομάδα του καθώς θεωρεί πως υπάρχει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ και θα μπορούσαν να είχαν ήδη καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Ιούλιο και σε 17 παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο των Παριζιάνων έχει απολογισμό 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Στο πρωτάθλημα η Παρί είναι στην κορυφή και στο +1 από τη Νις, ενώ στον όμιλο του Champions League είναι 2η, πίσω από την Ντόρτμουντ (-1).

Την Τρίτη (28/11) οι πρωταθλητές Γαλλίας υποδέχονται για την 5η αγωνιστική τη Νιούκαστλ, με τον Ενρίκε να υποστηρίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο και θα μπορούσε ακόμα να αποκλειστεί στους ομίλους.

«Η πορεία στο Champions League θα μπορούσε να είναι πολύ σύντομη, απομένουν λίγοι αγώνες σε έναν πολύ περίπλοκο όμιλο με πολύ σφιχτή βαθμολογία.

Ο αγώνας μπορεί να είναι καθοριστικός με τη Νιούκαστλ. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να παίξει και να είναι ανταγωνιστική.

Ελπίζω να δούμε την καλύτερη εκδοχή του κόσμου μας, ειδικά όταν ο αντίπαλος μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Χρειαζόμαστε ένα γήπεδο κι ένα πιο παθιασμένο κοινό από το συνηθισμένο. Θα παίξουμε σαν να είναι τελικός.

Η ομάδα δεν είναι ακόμα αυτό που θέλω, αλλά βρισκόμαστε σε μια ερευνητική διαδικασία, μπορούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες περισσότερο. Είμαστε μακριά από αυτό που θέλω να είναι η Παρί».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X