Αγριο ξεκατίνιασμα στον Ολυμπιακό με φουλ επίθεση Καστίγιο σε Τζόρτζεβιτς: «Θα είχες 5-6 γκολ χωρίς τα πέναλτι»

Αγριο ξεκατίνιασμα στον Ολυμπιακό με φουλ επίθεση Καστίγιο σε Τζόρτζεβιτς: «Θα είχες 5-6 γκολ χωρίς τα πέναλτι»
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση του Νέρι Καστίγιο στον Πέτραγκ Τζόρζεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σκληρό τρόπο απάντησε ο Νέρι Καστίγιο στα όσα είπε ο Πέτραγκ Τζόρζεβιτς σε συνέντευξή του στους betarades. Ο Μεξικανός επιτέθηκε στον Σέρβο παλαίμαχο άσο, λέγοντας ότι δεν άφηνε ούτε τον Ριβάλντο να εκτελέσει πέναλτι, για να ανεβάζει αυτός τον αριθμό των γκολ που πετύχαινε κάθε χρόνο.

«Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα. Όχι Τζόλε, δεν τους πήρα τηλέφωνο εγώ. Εγώ δεν έπαιρνα, δεν πήρα και ούτε θα πάρω ποτέ δημοσιογράφο. Άλλος ήταν αυτός που τα έκανε αυτά. Μάντεψε. Εύκολη είναι η απάντηση, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά τους Betarades και σε εσένα Τζόλε να κάνουμε όλοι μαζί μια ωραία συνέντευξη. Να ειπωθούν αλήθειες και όχι χαμογελάκια και πράγματα που δεν ισχύουν.

Εγώ θα το ήθελα πολύ να μας ακούει ο κόσμος για όλα αυτά που λέω και λες. Για να δούμε, θα γίνει ποτέ ή δε θα τολμήσεις. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς», ανέφερε ο Νέρι.

Στη συνέχεια, ο Καστίγιο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τα στατιστικά με τις συμμετοχές και τα γκολ του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και συνέχισε την επίθεσή του: «Αυτά είναι τα στατιστικά σου μεγάλε Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό. Τότε είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα απ’ όλους και κάναμε 30 ευκαιρίες. Λογικό να υπήρχαν πέναλτι. Αυτό το λέω για να μην το πάνε αλλού, ότι και καλά παίρναμε πέναλτι μαϊμού. Μέσο όρο τότε εύκολα υπήρχαν δέκα πέναλτι τη χρονιά.

Ήρθε ο Ριβάλντο και δεν τον άφησες να βαράει πέναλτι. Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε. Σε καταλαβαίνω μεγάλε Τζόρτζεβιτς, ήσουν έξυπνος, τα χρειαζόσουν για να φαίνεται στο τέλος της χρονιάς ότι έχεις 17 γκολ. Ο κόσμος ξεχνάει πως μπήκαν και λέει 17.

Δηλαδή αν μειώνω τα γκολ από πέναλτι που βλέπω, κάθε χρόνο θα είχες 5-6 γκολ. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς νευρίασες και σε ενόχλησε τότε που είχα πει αυτό. Είναι αλήθεια βλέπεις. Εγώ για τα γκολ μίλησα μεγάλε Τζόρτζεβιτς, μην τρελαίνεσαι και με θυμάσαι κάθε φορά που μιλάς. Δεν είπα ότι ήσουν κακό. Παιχταράς ήσουν, απλά είπα πέντε αλήθειες και τρελάθηκες. Γελάω έτσι όπως γελάς κι εσύ. Τουλάχιστον γέλα φυσιολογικά, μην έχεις ψέμα και στο γέλιο, ήμαρτον.

Εγώ δεν είπα ποτέ για εσένα ότι δεν έχεις μυαλό ή κάποια ψέματα. Εγώ μίλησα για τα γκολ μόνο και από τότε δε μου ξανά μίλησες. Εγώ δηλαδή δεν έπρεπε να σου μιλάω από τότε με τόσα πράγματα που έχεις βγει και έχεις πει διαφορετικά και λες ψέματα. Εγώ Τζόλε δεν είμαι υποκριτής».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X