ΟΦΗ: Προβληματισμός για Νταμπράουσκας – Τα λάθη που του καταλογίζονται

ΟΦΗ: Προβληματισμός για Νταμπράουσκας – Τα λάθη που του καταλογίζονται
Photo Credits: INTIME

Στο στόχαστρο έχει μπει και ο Λιθουανός τεχνικός στον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΦΗ εδώ και πέντε παιχνίδια δεν έχει κερδίσει, με την κριτική που ασκείται να αγγίζει πλέον και τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυναμικά φέτος το πρωτάθλημα, κερδίζοντας στην έδρα τους ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ, αλλά στους τελευταίους πέντε αγώνες, η νίκη αγνοείται. Και το πρόβλημα είναι πως η απόδοση της ομάδας δεν είναι καλή.

Στο στόχαστρο έχει μπει και ο Λιθουανός τεχνικός, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης ότι είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του και πως έχει γίνει ήδη μια πρώτη κουβέντα για νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, πολλά είναι τα λάθη που του χρεώνονται, όπως η επιμονή του για τριάδα στην άμυνα, η μη χρησιμοποίηση του Λαμπρόπουλου ή του Νέιρα, παικτών με ποιότητα και εμπειρία.

Παράλληλα, το 3-5-2 με το οποίο αγωνίζεται ο ΟΦΗ, αναγκάζει τους μπακ να παίζουν και τον ρόλο των εξτρέμ, ενώ μοναδικός ακραίος επιθετικός στο ρόστερ είναι ο Μοσκέρα. Επίσης, στα προβλήματα δημιουργίας του ΟΦΗ, καταλογίζεται στον Νταμπράουσκας η λάθος διαχείριση των παικτών, ειδικά όταν λείπουν οι Τοράλ και Μπάκιτς, μιας ο Ριέρα έχει παίξει στα άκρα, ο Γκαγιέγος ως δεκάρι.

Το σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, καθώς παρά το καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, κινδυνεύει να μπλέξει σε περιπέτειες.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X