Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς στα Γιάννενα

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Τρομερή δημιουργία της ΑΕΚ, Τσούμπερ στην περιοχή και εύκολο 0-1! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε ένα πολύ παραγωγικό από ευκαιρίες πρώτο ημίχρονο στα Γιάννενα, σκόραρε ένα γκολ και πήρε το διπλό. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε δυο εντυπωσιακές αποκρούσεις. Μια που… μέτρησε στην μοναδική σούπερ ευκαιρία του ΠΑΣ και μια που δεν μέτρησε καθώς ο Στάνκοβιτς έβγαλε ένα τετ α τετ παρόλο που είχε σηκωθεί οφσαίντ από το βοηθό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο θεατής του ματς, καθώς δεν χρειάστηκε κάπου να επέμβει.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Πολύ καλό ματς από τον Γάλλο ακραίο μπακ. Σημαντική δουλειά και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και στην συμμετοχή του, στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Δική του πολύ καλή προσπάθεια, ήταν αυτή που ξεκίνησε το  γκολ της Ένωσης. Στο τέλος του παιχνιδιού έκανε λάθη κούρασης. Όμως στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός.

Ντομαγκόι Βίντα: Επιβλητική εμφάνιση για μια ακόμα φορά από τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό. Περισσότερο φρόντισε να καλύπτει χώρους και κενά. Το έκανε με εξαιρετικό τρόπο. Έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα και στις φάσεις. Ενώ ήταν πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια του.

Άλεξ Κάλενς: Ένα ακόμα παιχνίδι το οποία ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός το χειρίστηκε καλά. Ήταν αυτός που έδωσε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες με αντιπάλους επιθετικούς και βγήκε κερδισμένος. Ήταν δυναμικός και σωστός στο ένας εναντίον ενός και διαχειρίστηκε σωστά τις περισσότερες φάσεις στις οποίες μπήκε. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε και ένα πολύ καθοριστικό τάκλιν.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πήρε και αυτός πολλές προσπάθειες και πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του. Ήταν πολύ δραστήριος, πολύ κινητικός, όμως δεν ήταν ακριβείς στα περάσματα που έκανε στην αντίπαλη περιοχή. Ενώ έκανε και κάποια εύκολα λάθη και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο .

Νταμιάν Σιμάνσκι: Πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Υπήρχαν φορές που έπρεπε να καλύψει μεγάλους κενούς χώρους σε φάση transition για την ΑΕΚ. Το έκανε καλά. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, είχε γενικώς προσεκτικές επιλογές. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε πολύ σημαντική δουλειά σ’ όλους τους τομείς.

Ορμπελίν Πινέδα: Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ για ένα ακόμα παιχνίδι. Κυρίως διότι ως δεύτερος χαφ, έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Βοήθησε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ δημιουργικά ήταν αυτός που έδινε τον ρυθμό στο παιχνίδι και συνέβαλε πολύ στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μοίραζε εξαιρετικά το παιχνίδι, έβγαλε πολλές καλές φάσεις από την δημιουργικότητά του.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ήταν πολύ κεφάτος και πολύ κινητικός από την πλευρά του. Πήρε προσπάθειες πάνω του και έβγαλε ορισμένες πολύ καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες. Απείλησε και ο ίδιος κάποιες φορές, ενώ στο πρώτο ημίχρονο έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε τρεις φορές σε θέση βολής, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Νίκλας Ελίασον: Κινητικός και αυτός με πολλές προσπάθειες από την δεξιά πλευρά. Ωστόσο αυτή την φορά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός, στις αποφάσεις του στην τελική προσπάθεια. Είχε κάποιες καλές προσωπικές ενέργειες, που όμως δεν τις ολοκλήρωσε σωστά.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε σ’ έναν ρόλο κοντά στον φορ, αλλά επί της ουσίας ήταν πολύ ελεύθερος. Έκανε πολλά χιλιόμετρα και πήρε και πολλές μπάλες στα πόδια του. Θα μπορούσε και αυτός να είχε κάποιες καλύτερες τελικές προσπάθειες. Αλλά βοήθησε σημαντικά κυρίως στον τρόπο που η ΑΕΚ κυκλοφορούσε την μπάλα και έκτιζε τις επιθέσεις.

Στίβεν Τσούμπερ: Εξαιρετικό ματς από τον Ελβετό και μάλιστα σε θέση φορ. Έβαλε ένα γκολ μ’ ένα πολύ καλό τελείωμα μέσα από την μεγάλη περιοχή. Ενώ γενικώς έκανε ένα πολύ καλό και πολύ γεμάτο παιχνίδι. Μπήκε σε φάσεις, έχασε και μια ακόμα μεγάλη διπλή ευκαιρία προκειμένου να μπορέσει να σκοράρει

Έκι Πόνσε: Μπήκε ως αλλαγή στο ματς και προσπάθησε να βοηθήσει σ’ όλους τους τομείς. Γύριζε ακόμα και πίσω είτε για να πάρει μπάλα, είτε για να αμυνθεί. Δεν πήρε σωστά μπάλα σε θέση βολής για να μπορέσει να εκτελέσει.

Νορντίν Άμραμπατ: Παρότι δημιουργήθηκε προϋποθέσεις για να μπορέσει να γίνει επικίνδυνος, κρατούσε πολύ την μπάλα στα πόδια του. Και δεν είχε σωστές επιλογές στις περισσότερες φάσεις.

Ροντόλφο Πισάρο: Την δουλειά που του ζήτησε ο Αλμέιδα την έκανε και μάλιστα με το παραπάνω. Κράτησε πολύ καλά την μπάλα και σε πολλές φάσεις απορρόφησε πολύ καλά, την πίεση που πήγε να βγάλει ο ΠΑΣ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Πολύ καλό ματς έκανε από την στιγμή που μπήκε. Πολλή και σημαντική δουλειά σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού στην μεσαία γραμμή. Παραλίγο ακόμα και να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή.

Σίμος Μήτογλου: Μπήκε τελευταίος στο ματς, αλλά πρόλαβε να κάνει δυο πολύ σημαντικές αμυντικές ενέργειες, ώστε να καθαρίσει επιθέσεις του ΠΑΣ, που θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X