Μπαρτσελόνα: Φόρος τιμής στον Γκάβι απο τους συμπαίκτες του (ΦΩΤΟ)

Μπαρτσελόνα: Φόρος τιμής στον Γκάβι απο τους συμπαίκτες του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μήνυμα στήριξης απο του παίκτες της Μπαρτσελόνα στον Γκάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί οι παίκτες της Μπαρτσελόνα να μην πήραν τη νίκη στο «Βαγιέκας» κόντρα στη Ράγιο, βρήκαν τρόπο βέβαια να τιμήσουν κάπως διαφορετικά τον τραυματία Γκάβι.

Ο 19χρονος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την προσεχή Τρίτη (28/11) μετά την πλήρη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο και τον συνακόλουθο τραυματισμό στον μηνίσκο, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για τον συμπαίκτη τους, οι «Μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να το δείξουν την στήριξή τους.

Πριν από το παιχνίδι υπήρξαν δύο λεπτομέρειες που κάνουν ξεκάθαρη την αγάπη που τρέφουν όλοι για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.Η μία, πολύ εμφανής, ήταν το μήνυμα στη φανέλα που εμφανίστηκε πριν από τον αγώνα: Estem amb tu, Gavi, δηλαδή Είμαστε μαζί σου, Γκάβι. Αλλά μια άλλη εκδήλωση αγάπης πέρασε πιο απαρατήρητη. Στον αρχικό σχηματισμό, για την ομαδική φωτογραφία, υπήρξε ένα μεγάλο κενό μεταξύ του Λαμίν Γιαμάλ και του Φεράν Τόρες στην κάτω σειρά, ακριβώς στη μέση. Είναι η περιοχή, όπου συνήθως βρίσκεται εκείνος!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X