Το ENWSI TV έρχεται με μεγάλα δώρα: Τρεις σούπερ προσφορές για τον κόσμο της ΑΕΚ με δώρα αυτοκίνητο, δείπνο και βιβλίο - Δείτε πώς θα συμμετέχετε στον διαγωνισμό!

Το ENWSI TV έρχεται με μεγάλα δώρα: Τρεις σούπερ προσφορές για τον κόσμο της ΑΕΚ με δώρα αυτοκίνητο, δείπνο και βιβλίο - Δείτε πώς θα συμμετέχετε στον διαγωνισμό!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλα δώρα για τους φίλους της ΑΕΚ μέσω του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και enwsi.gr πάνε μαζί και το Νο.1 site στις προτιμήσεις του «κιτρινόμαυρου» κοινού για την ενημέρωση για τα θέματα της ΑΕΚ τόσο μέσα από την ιστοσελίδα, όσο και από το κανάλι του enwsi.gr στο YouTube όπου εκτός από τις καθιερωμένες εκπομπές του ENWSI TV, υπάρχει καθημερινό περιεχόμενο.

Έτσι, η μεγαλύτερη κιτρινόμαυρη ιστοσελίδα ως «ανταμοιβή» στην εμπιστοσύνη που της προσφέρει ο κόσμος της ΑΕΚ δίνει 3 μεγάλα δώρα μέσω του ENWSI TV!

Πιο αναλυτικά, το πρώτο μεγάλο δώρο είναι ένα αυτοκίνητο SUV, προσφορά της εταιρείας Escape Car Rentals, για μια τριήμερη… απόδραση, σε συνεννόηση πάντα με την εταιρεία που παρέχει το όχημα!

Το δεύτερο δώρο είναι δυο δείπνα για 2 άτομα στο μαγαζί «Πρίγκηπος Κεμπαπτζίδικον» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το τρίτο δώρο του διαγωνισμού, είναι το βιβλίο «100 χρόνια ΑΕΚ-100 στιγμές δόξας» του Τάκη Παναγιωτακόπουλου, το οποίο αναφέρεται στις 100 μεγαλύτερες στιγμές της Ένωσης μέσα από τα εισιτήρια των αγώνων, μια συλλογή που χρονολογείται από το 1956 μέχρι και το περσινό νταμπλ της ομάδας!

Πώς θα συμμετέχετε στον διαγωνισμό

  1. Κάντε Like στη σελίδα του enwsi.gr στο Instagram. Βρείτε το ΕΔΩ
  2. Γίνετε μέλος στην κοινότητα του enwsi.gr στο VIBER για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για την ΑΕΚ. Βρείτε ΕΔΩ την κοινότητα.
  3. Αφήστε σχόλιο κάτω από την σχετική ανάρτηση για τον διαγωνισμό στο Facebook του enwsi.gr, γράφοντας #enwsi και κάντε tag έναν φίλο σας.

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 26 Νοεμβρίου και λήγει αύριο Δευτέρα 27 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος της εκπομπής στο βραδυνό AEK after. Οι νικητές στο τέλος της εκπομπής, με τον Βασίλη Μπορμπόκη να κάνει την κλήρωση για τους υπερτυχερούς!

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X