ΑΕΚ: Νίκησε (3-5) τον Ερμή Ζωγράφου και παραμένει στην κορυφή!

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε «διπλό» κορυφής στην έδρα του Ερμή Ζωγράφου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σημαντικό «διπλό» πανηγύρισε η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ που επικράτησε με 5-2 του Ερμή Ζωγράφου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ πάτησε «γκάζι» και πέτυχε 3 γκολ παίρνοντας και τη νίκη. Για την ΑΕΚ άνοιξε το σκορ ο Αδαμόπουλος για το 0-1 μόλις στο 2′. Ο Ερμής ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα ενώ στο 8′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα περνώντας μπροστά με 2-1. Η αντίδραση για την ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη δεν άργησε να έρθει καθώς στο 14′ με τον Φίτο ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου ενώ είναι αξιοσημείωτο πως είχε και πέντε δοκάρια. Στην επανάληψη η ΑΕΚ φόρτσαρε και στο 24′ ο Γούσης της έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για το 2-3 ενώ ο Ταρνανίδης έκανε το 2-4 στο 29′. Το 5ο γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 36′ με τον Τροβάτο ενώ το μόνο που κατάφερε ο Ερμής ήταν να μειώσει σε 3-5 για το τελικό σκορ.

Ερμής Ζωγράφου – ΑΕΚ 3-5

Σκόρερ:Αδαμόπουλος, Φίτο Γούσης, Τροβάτο, Ταρνανίδης,

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X