Ελίασον: «Ακολουθεί πολύπλοκο πρόγραμμα για την ΑΕΚ - Ελπίζω να φθάσουμε τα Χριστούγεννα έχοντας πάρει καλά αποτελέσματα» (VIDEO)

Ελίασον: «Ακολουθεί πολύπλοκο πρόγραμμα για την ΑΕΚ - Ελπίζω να φθάσουμε τα Χριστούγεννα έχοντας πάρει καλά αποτελέσματα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον ενόψει του ματς στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για το δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άσος της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον μίλησε στην κάμερα της NOVA για το απαιτητικό πρόγραμμα της Ένωσης που αρχίζει την Κυριακή και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρχικά ο Ελίασον αναφέρθηκε στις απουσίες της ΑΕΚ λόγω των διεθνών υποχρεώσεων των παικτών και πώς κύλησαν οι προπονήσεις.

«Είναι αλήθεια πως τις δύο τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν πολλές απουσίες διεθνών παικτών, αυτό που παρατήρησα είναι ότι υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα και ωραίες προπονήσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε πολλά και σημαντικά ματς και ελπίζουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», επισήμανε ο Ελίασον.

Για το δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί, επισήμανε: «Ακολουθεί μία πολύπλοκη περίοδος. Όλοι διασκεδάζουμε με το να παίζουμε ματς. Έχουμε ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, ελπίζω να φθάσουμε τα Χριστούγεννα έχοντας πάρει καλά αποτελέσματα».

Δείτε το βίντεο εδώ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X