Super League: Με δεκανίκια Περράκη και Παπαδόπουλο, ο Ολυμπιακός νίκησε (3-1) τον Παναιτωλικό

Super League: Με δεκανίκια Περράκη και Παπαδόπουλο, ο Ολυμπιακός νίκησε (3-1) τον Παναιτωλικό
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νίκη επί του Παναιτωλικού με σκορ 3-1 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, με τον διαιτητή (Περράκη) και VAR (Παπαδόπουλο) να κλείνουν τα μάτια όπου χρειάστηκε.

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με τον Χατζηθεοδωρίδη στο 13΄, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω πριν κλείσει το πρώτο μέρος, με το αυτογκόλ του Οικονόμου στο 17΄ και το υπέροχο γκολ του Φορτούνη στο 40΄. Την «χαριστική βολή» στους φιλοξενούμενους έδωσε ο Ελ Κααμπί στο 70ό λεπτό.

Από το λάθος του Ροντινέι έξω από την περιοχή στο 9΄, ο Βοΐλης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο, στην πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης.

Τα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού συνεχίζονταν και στο 13΄ από την κακή εκτίμηση του Μπιελ στη μεσαία γραμμή, οι Αγρινιώτες έκλεψαν τη μπάλα και μετά από άποψη συνεργασία Πέρες και Χατζηθεοδωρίδη, ο δεύτερος με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Πασχαλάκη κι έβαλε μπροστά στο σκορ (1-0) την ομάδα του Πετράκη.

Πέντε λεπτά μετά (17΄) οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά τυχεροί κι έφτασαν στην ισοφάριση (1-1). Από το αδύναμο σουτ του Έσε η μπάλα βρήκε πάνω στο πόδι του Οικονόμου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στην αριστερή γωνία του ανήμπορου ν΄ αντιδράσει Καπίνο.

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να πιέσουν στη συνέχεια για να φέρουν… τούμπα το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Δύο λεπτά πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ο Καπίνο βρέθηκε σε σωστή θέση και μπλόκαρε το αριστερό σουτ του Ροντινέι.

Τη λύση τελικά έδωσε ο πιο επιδραστικός παίκτης του Ολυμπιακού στην εφετινή σεζόν. Ο Κώστας Φορτούνης στο 40΄ με ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο και με το πέμπτο του τέρμα στο πρωτάθλημα και 8ο στην τρέχουσα περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις έστειλε την ομάδα του με προβάδισμα στ΄ αποδυτήρια (2-1).

Πριν ο διαιτητής Περράκης σφυρίξει τη λήξη του πρώτου μέρους ο Μπιέλ συνεργάστηκε άψογα με τον Γιόβετιτς, ο Ισπανός προσπάθησε να σκοράρει, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί του Παναιτωλικού.

Η εικόνα του ματς στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο του ματς, ενώ ο Παναιτωλικός «έψαχνε» μία καλή αντεπίθεση για να κάνει τη ζημιά.

Τελικά τα πάντα τελείωσαν στο 70΄ με τον Ελ Κααμπί, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, να κάνει με κεφαλιά το 3-1 (6 γκολ στη SL) κι επί της ουσίας να δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Κ. Περράκης
Κίτρινες: Έσε, Μπιανκόν, Καμαρά – Χουάνπι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ντόη, Μπιανκόν (74΄ Ιμπόρα), Ροντινέι, Κίνι, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης (85΄ Καρβάλιο), Μπιέλ (68΄ Ποντένσε), Μασούρας (75΄ Μπρίνιτς), Γιόβετιτς (68΄ Ελ Κααμπί)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας (80΄ Μαυρίας), Πέρες (76΄ Μπαλντάσαρα), Χατζηθεοδωρίδης (61΄ Μπελεβώνης), Ακόστα, Βοΐλης (46΄ Ζοάο Πέδρο), Ντουάρτε (76΄ Ντίαζ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X