Το πνίγουν γιατί είναι τεράστια η ήττα τους

Το πνίγουν γιατί είναι τεράστια η ήττα τους

Ο Insider έχει όλο το... ζουμί για τη ζημιά του Ολυμπιακού από τη νίκη της ΑΕΚ με τον Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα Μέσα που ελέγχει άμεσα ή έμμεσα ο Ολυμπιακός, η ιδιοκτησία του Ολυμπιακού για την ακρίβεια, κάνουν σα να μην έχει συμβεί τίποτα με τον Κλάτενμπεργκ. Σα να μην έχει διατυπωθεί επίσημα το αίτημα 11 ΠΑΕ. Βρίσκεις μόνο ελάχιστα κακεντρεχή φυσικά σχόλια στα «μικρά», στις έντυπες πατσαβούρες που τους εκφράζουν. Περί «συμμαχιών» κι άλλων ανοησιών. Γιατί ανοησίες είναι αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Το γεγονός και μόνο λοιπόν πως το πνίγουν με τόσο χαρακτηριστικό τρόπο, ούτε καν επιθέσεις με «πύρινη αρθρογραφία» δεν κάνουν, δείχνει πόσο σοβαρό ήταν το χτύπημα. Και μη γελιόμαστε, ήταν. Και φυσικά καμιά σημασία δεν έχει αν σημαίνει κάτι για τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων που υπέγραψαν το αίτημα. Αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει. Αυτό που ενδιαφέρει είναι πως μιλάμε για το πιο βασικό ζήτημα που προσπαθεί να τρέξει ο Μαρινάκης ως πρόεδρος της Λίγκας και την πιο βασική επιλογή που έχει κάνει από αυτή την θέση.

Οι δύο θλιβεροί που απέμειναν

Κι απέναντι σε αυτή την βασική επιλογή βγαίνουν 11 ΠΑΕ. Η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ. Στον Ολυμπιακό δίπλα έμειναν στο συγκεκριμένο έμειναν πρώτον ο Ατρόμητος που πλέον κανείς δεν τον ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό. Όλοι στην πιάτσα της Λίγκας τους θεωρούν ένα πράγμα πλέον. Για να καταλάβετε ούτε καν μπήκε στον κόπο κανείς να θέσει στον Ατρόμητο το ζήτημα για το αν θα ήθελε να υπογράψει.

Δεύτερος, ο Αστέρας. Σε αυτόν σύμφωνα με τις πληροφορίες το ζήτημα τέθηκε, αλλά αναζητείται ακόμη η απάντηση. Όχι πως δεν είχαμε πάρει το μήνυμα με την επίθεση κατά της ΑΕΚ μετά το πρόσφατο 0-3. Με την επιστολή για την οποία η ΑΕΚ ανοιχτά είπε πως γράφτηκε από γνωστό δικηγόρο και σε αυτό δεν απάντησε ποτέ η διοίκηση του Αστέρα.

Κανονικά οδηγεί σε παραίτηση

Τέλος πάντων στην ουσία μόνο ο Αστέρας έμεινε, γιατί ο Ατρόμητος δεν υπολογίζεται καν. Είναι… μια ψήφος Ολυμπιακός κι Ατρόμητος. Αυτό λοιπόν σημαίνει μια τεράστια ήττα με πολλές προεκτάσεις για την σημερινή προεδρία της Λίγκας. Που σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε άμεσα να οδηγήσει σε παραίτηση.

Επειδή θέμα αξιοπρέπειας δεν τίθεται εδώ όμως, προφανώς θέλουν να διαπιστώσουν πόσοι από τους 11 θα μπορούσαν στο Δ.Σ να κάνουν κανένα – όχι ασυνήθιστο για ορισμένους- «ακροβατικό». Και να αρχίσουν τα «ναι μεν αλλά». Και προφανώς θέλουν να πιέσουν κάποιους μπόσικους προς αυτή την κατεύθυνση. Θα δείξει… Και σε κάθε περίπτωση θα δούμε αν γίνει κάτι τέτοιο, αν κάποιοι είναι διατεθειμένοι να εξευτελιστούν εντελώς.

Σήμαινε πολλά το φινάλε Κλάτενμπεργκ

Και κάτι ακόμη… Όσοι θεωρούν πως δεν είναι και θέμα ουσίας ο Κλάτενμπεργκ, πέρα από αφορμή αμφισβήτησης για την προεδρία της Λίγκας, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Πρώτα απ’ όλα μιλάμε για πολλά λεφτά. Που με την ανοχή κάποιων – όχι της ΑΕΚ όμως- δίνονταν για να τα τσεπώνει ένας εκλεκτός του Ολυμπιακού.

Δεύτερον ο Κλάτενμπεργκ μπορεί και πλασάρεται αυτή την στιγμή σε επαφές του με τον κόσμο της διαιτησίας διεθνώς ως συνεργάτης επίσημος της Ελληνικής επαγγελματικής Λίγκας. Μπορεί να το επικαλείται για να μη βλέπουν στο πρόσωπο του έναν νταραβεριτζή και μόνο. Το αν έχει ή όχι σημασία να σταματήσει αυτό, το καταλαβαίνει εύκολα και ο πλέον αφελής.

Ο Insider

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X