Ο Ρόκε θα καλύψει το κενό του Γκάβι

Ο Ρόκε θα καλύψει το κενό του Γκάβι
Photo Credits: INTIME

Ο Βίτορ Ρόκε θα αντικαταστήσει τον Γκάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα υπέστη μεγάλο αγωνιστικό πλήγμα, καθώς ο Γκάβι υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς της Ισπανίας με τη Γεωργία και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Το πλήγμα είναι μεγάλο για τους «μπλαουγκράνα», αλλά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ντέκο, διέψευσε ότι ψάχνει στην αγορά για να βρει τον Ιανουάριο τον αντικαταστάτη του 19χρονου μέσου. Σύμφωνα με την καταλανική «Sport» η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Λίβερπουλ, αλλά ο Ντέκο διέψευσε όλα τα σενάρια και επιβεβαίωσε τον ερχομό νωρίτερα του Βίτορ Ρόκε για να δώσει λύσεις.

Η Μπαρτσελόνα φέρνει λοιπόν νωρίτερα στην Ισπανία ένα από τα νέα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, τον Βίτορ Ρόκε από την Ατλέτικο Παρανένσε, καθώς βρήκε λύση και στα οικονομικά προβλήματα για να τον πάρει στο «Καμπ Νου» τον Ιανουάριο, αρχικά δανεικό έως το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι θα υπογράψει τη μόνιμη ένταξή του στην ομάδα της Καταλονίας.

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε το καλοκαίρι τη συμφωνία στα 35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, παρά τα οικονομικά προβλήματα της και συμφωνήθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της από το Ιούλιο του 2024, έχοντας δεσμευτεί σε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ρόκε αποκτήθηκε το 2022 από την Κρουζέιρο αντί μόλις τριών εκατ. ευρώ, και από τότε έχει 30 συμμετοχές και επτά γκολ στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τη φανέλα της Ατλέτικο. Στο συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα έχει συμφωνηθεί να μπει απαγορευτική ρήτρα εξαγοράς στο ένα δισ. ευρώ!

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X