Μάντσεστερ Σίτι: Δίνει μάχη για να προλάβει την Λίβερπουλ ο Χάαλαντ

Μάντσεστερ Σίτι: Δίνει μάχη για να προλάβει την Λίβερπουλ ο Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ νιώθει ακόμα μερικές ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο κρίσιμο ντέρμπι με την Λίβερπουλ είναι στον αέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε το παρόν στην σημερινή προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτυ παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και τρέχει να προλάβει την ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Η Premier League επιστρέφει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και επιστρέφει με… ματσάρα. Ο λόγος φυσικά για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ (25/11 – 14:30). Όσο οι πάντες αναμένουν το μεγάλο ματς με ενθουσιασμό πάντως, τον Γκουαρδιόλα τον… τρώει η αγωνία για το αν θα μπορέσει ο Έρλινγκ Χάαλαντ να δώσει το «παρών» για τη μεγάλη μάχη.

«Χθες (23/11) προπονήθηκε με ενοχλήσεις αλλά ναι, σήμερα (24/11) είναι η τελευταία προπόνηση και ελπίζουμε να μπορέσει να λάβει μέρος σε αυτή», ανέφερε ο Καταλανός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του παιχνιδιού, καθιστώντας σαφές πως ακόμα κι αν ο Νορβηγός μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι, θα είναι σχεδόν απίθανο να βρίσκεται στο 100%.

Ο Χάαλαντ τραυματίστηκε στον αγώνα της Νορβηγίας πριν μερικές ημέρες και, σε περίπτωση που τεθεί νοκ-άουτ για το ντέρμπι, το όνομά του θα προστεθεί στο ήδη παραγεμισμένο απουσιολόγιο των Πολιτών μαζί με αυτά των Ντε Μπρόινε, Στόουνς, Άκε, Γκόμεθ, Νούνιεζ, Κόσασιτς και Έντερσον.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X