Εικόνες-σοκ από το τρομακτικό τροχαίο στη Βάρκιζα με τα δύο νεκρά κορίτσια – Πώς έγινε η σύγκρουση των ΙΧ

Εικόνες-σοκ από το τρομακτικό τροχαίο στη Βάρκιζα με τα δύο νεκρά κορίτσια – Πώς έγινε η σύγκρουση των ΙΧ

Άμορφη μάζα σιδερικών τα αυτοκίνητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο νεαρά κορίτσια που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, έχασαν τη ζωή τους και άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα στην Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα νότια προάστια εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Σε αυτά φαίνεται το αυτοκίνητο που επέβαιναν τα κορίτσια να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, παρόλο που άνοιξαν οι αερόσακοι. Η συνοδηγός και μια ακόμα κοπέλα που καθόταν στα πίσω καθίσματα τραυματίστηκαν θανάσιμα, σύμφωνα με την Τροχαία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη μία τα ξημερώματα στο 26ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός και κινούνταν προς την Αθήνα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, σύμφωνα με την Τροχαία, και συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο που επέβαιναν πέντε άτομα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το Renault βγήκε από το οδόστρωμα και ακινητοποιήθηκε στο πρανές του δρόμου.

Οι πυροσβέστες του όγδοου πυροσβεστικού σταθμού που έφτασαν στο σημείο, απεγκλώβισαν νεκρή τη συνοδηγό 18 ετών ενώ από τα πίσω καθίσματα έβγαλαν μια ακόμα κοπέλα που είχε χάσει τη ζωή της και δυο νεαρούς άνδρες τραυματίες.

Ο οδηγός του έτερου οχήματος, ελαφρά τραυματισμένος, είχε βγει μόνος του από το αυτοκίνητό του ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και η κοπέλα που οδηγούσε το Renault.

Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου παραμένουν για νοσηλεία.

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ έχει ληφθεί και αίμα από τον νεαρό οδηγό του Volkswagen για να διαπιστωθεί μήπως οδηγούσε μεθυσμένος ή ήταν υπό την επήρεια άλλων ουσιών.

ΠΗΓΗ: The Standard

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X