Το ελκυστικό πακέτο «Γιαννούλης»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος καταθέτει στο enwsi.gr την προσωπική του άποψη για τον Δημήτρη Γιαννούλη και πόσο θα ταίριαζε στο πλάνο Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διακοπή λόγω Εθνικών προσφέρεται πάντα για σκέψεις και αναλύσεις για την επόμενη μέρα. Ο Γενάρης πλησιάζει με την πρώτη μεταγραφική περίοδο, στην οποία η ΑΕΚ δεν είναι δεδομένο ότι θα συμμετάσχει ενεργά. Υπάρχουν ανάγκες σύμφωνα με τις σκέψεις/αναλύσεις του καθενός μας και η θέση του αριστερού μπακ απόντων των Χατζισαφί-Μοχαμάντι για αρκετό διάστημα στο ξεκίνημα του 2024 είναι στην κορυφή των συζητήσεων. Την ώρα που μεσοεπιθετικά η ομάδα περιμένει πως και πως την επιστροφή του Πάολο Φερνάντες.

Για το προσεχές καλοκαίρι όμως η συζήτηση μεγαλώνει αναμενόμενα και τα ονόματα είναι πολλά περισσότερα, όπως και οι θέσεις για ενίσχυση. Και σε κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στόχος είναι να κρατάς τον κορμό σου, να τον εμπλουτίζεις και να τον ενισχύεις με βάση τις επιταγές του προπονητή σου και να προχωράς έχοντας μία συνέχεια και όχι «ράβε-ξήλωνε» κάθε χρόνο.

Και στο δικό μου μυαλό για το προσεχές καλοκαίρι με δεδομένο ότι στην θέση του αριστερού μπακ θα υπάρξουν μία ίσως και δύο αποχωρήσεις (Μοχαμάντι μάλλον και Χατσισαφί ίσως), θέλω κάτι πολύ καλύτερο και δεδομένα αναβάθμιση. Και έχω… στοχεύσει εδώ και καιρό σε μία ποδοσφαιρική αδυναμία μου, από τις ημέρες που ήταν στην Ελλάδα, στον Δημήτρη Γιαννούλη.

Το ελκυστικό πακέτο «Γιαννούλης»

Ο Γιαννούλης και το σχέδιο Αλμέιδα

Θεωρώ το πακέτο του Γιαννούλη για το προσεχές καλοκαίρι πολύ ελκυστικό, όπως τα είπε πολύ εύστοχα χθες και ο Βαγγέλης εδώ στο enwsi.gr. Ο Γιαννούλης το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Νόριτς στην Τσάμπιονσιπ. Έλληνας διεθνής, στα μάτια μου από το top γκρουπ των Ελλήνων (έχει κατακτήσει νταμπλ εδώ με τον ΠΑΟΚ και άνοδο με την Νόριτς στην Premier League), σε εξαιρετική ηλικία, με καλές χρονιές (82 ματς με την Νόριτς σε Premier League και Τσάμπιονσιπ), έτοιμος να δώσει πολλά πράγματα και να αλλάξει οριστικά το επίπεδο του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ. Στο σχέδιο Αλμέιδα, θεωρώ ότι θα… κούμπωνε εξαιρετικά με τα ανεβάσματα του, τις σέντρες και την συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι.

Προφανώς και αυτές είναι σκέψεις δικές μου και τις καταθέτω εδώ, δίχως να υπάρχει κάποια σύνδεση με την ΑΕΚ, η οποία πιστεύω πάντως ότι θα ασχοληθεί με την περίπτωση του 28χρονου (αν δεν το έχει κάνει ήδη). Η αλήθεια είναι όμως ότι παίρνει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην αγγλική ομάδα κοντά στο 1,8 εκατ.ευρώ και σίγουρα θα ήθελε να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του. Όμως σε αυτή την ΑΕΚ, με τον Αλμέιδα να θέλει μπακ που δίνουν πράγματα, να συμμετέχουν ενεργά στο παιχνίδι, ο Γιαννούλης είναι μία εξαιρετική λύση, μία πολύ ελκυστική λύση.

Ο τρόπος να πειστεί ο Γιαννούλης υπάρχει (πολλά από τα συμβόλαια της ΑΕΚ πλέον είναι άνω του εκατομμυρίου και υπάρχει συνεχώς «αναβάθμιση» και εδώ), αν όντως κάνει στον Αλμέιδα που τον είδε την περασμένη Τρίτη από κοντά στο πολύ απαιτητικό ματς με την Γαλλία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μακάρι θα πω…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X