Κανονικά 13 ομάδες έπρεπε να… χτυπούν το κεφάλι τους που τον πληρώνουν 1,5 χρόνο

Κανονικά 13 ομάδες έπρεπε να… χτυπούν το κεφάλι τους που τον πληρώνουν 1,5 χρόνο
Photo Credits: INTIME

Ένα απ’ τα μεγαλύτερα ανέκδοτα στην ιστορία της Super League η παρουσία επί πληρωμή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανός να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώους και άμμο στη Σαχάρα. Αυτός είναι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ένας τύπος που εδώ και 1,5 χρόνο έχει… φορτωθεί στη Super League, πληρώνεται με εξαιρετικούς μισθούς για να μην κάνει το παραμικρό και όταν αποχωρήσει απ’ το πόστο (;) του, όλοι θα ψάχνουν να βρουν τελικά τι πραγματικά έκανε τόσο καιρό.

Ο Άγγλος από την πρώτη στιγμή που προσελήφθη, θύμιζε… πολιτικό ρουσφέτι της δεκαετίας του ’80. Έπρεπε να έχει μισθό λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που ανέπτυξε με την πλευρά του λιμανιού και τον ίδιο τον Λευτέρη Αυγενάκη που τότε δεν ταλαιπωρούσε την αγροτιά αλλά τον αθλητισμό.

Οι 11 ομάδες της Super League μετά από 1,5 χρόνο με επιστολή τους ζητούν την απομάκρυνσή του. Δεν είναι να τους πεις και μπράβο, γιατί χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να καταλάβουν αυτό που όλοι οι φίλαθλοι αντιλήφθηκαν απ’ την ανακοίνωση πρόσληψης του Κλάτενμπεργκ. Οπότε σήμερα η σωστή επιστολή θα έπρεπε να υπογράφεται από 13 ομάδες και να ανακοινώνει πως όλες μαζί… χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο γιατί πλήρωναν αυτόν τον τύπο. Προκειμένου να τον βλέπουν να κάνει προπαγάνδα διαιτητική στην Αγγλία υπέρ της Νότιγχαμ. Κάποιο άλλο «έργο» δεν επιτέλεσε είναι η αλήθεια.

Θεωρητικά ήταν υπεύθυνος διαιτησίας στη λίγκα. Ένας υπεύθυνος διαιτησίας που δεν είχε την παραμικρή επαφή με τους διαιτητές, δεν είχε κανένα θεσμικό ρόλο που να μπορεί να κάνει το παραμικρό γύρω απ’ τη διαιτησία. Οπότε έμενε απλά σε 1,5 χρόνο μέχρι τώρα, να φτιάξει ένα σχέδιο για την επαγγελματική διαιτησία. Κάτι που μπορεί να ετοιμάσει κι ένας φίλαθλος σε γενικές γραμμές, στον ελεύθερο χρόνο του απ’ την κανονική του δουλειά μέσα σε ένα τριήμερο.

Στην ιστορία της Super League, δεν έχουν δοθεί ποτέ πιο κοροϊδίστικα λεφτά, για έναν άνθρωπο που όλοι γνώριζαν πως… γέρνει σε συγκεκριμένη βάρκα για αρκετό καιρό. Γι’ αυτό άλλωστε προτάθηκε να έχει ρόλο στη λίγκα. Η ουσία του πράγματος είναι πως κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για παχυλούς μισθούς 1,5 έτους, για το απόλυτο τίποτα! Αυτό δηλαδή που… προσέφερε ο Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X