Κάλβερτ-Λιούιν: «Δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσει η αφαίρεση των δέκα βαθμών»

Κάλβερτ-Λιούιν: «Δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσει η αφαίρεση των δέκα βαθμών»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έβερτον έγινε η πρώτη ομάδα της Premier League στην οποία αφαιρέθηκαν βαθμοί για παραβίαση των κανόνων οικονομικής βιωσιμότητας την περασμένη εβδομάδα. Μια ανεξάρτητη επιτροπή επέβαλε μια άμεση αφαίρεση που είδε την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να πέφτει στην πρότελευταία θέση από τη 14η θέση.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, Κέβιν Θέλγουελ, δήλωσε την Τετάρτη ότι η Έβερτον θα χρησιμοποιήσει την αφαίρεση βαθμών ως «πρόσθετο καύσιμο» στο υπόλοιπο της σεζόν.

«Περιμένω ότι το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι διαφορετικό – ίσως, πιο ηλεκτρισμένο», δήλωσε ο Κάλβερτ-Λιούιν πριν από την επίσκεψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή.

«Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα είναι έτοιμοι. Εμείς ως παίκτες, θα προετοιμαστούμε το ίδιο κανονικά και θα βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να συγκεντρώσουμε τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι, δεδομένων των συνθηκών, ένιωσα πολλή ενότητα και ομόνοια. Ήμασταν στο διεθνές διάλειμμα όταν κυκλοφόρησαν τα νέα, αλλά επιστρέφοντας αυτή την εβδομάδα, δεν νιώθω ότι μας ενόχλησε» πρόσθεσε ο 26χρονος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X