«Στο 80% οι πιθανότητες της Ελλάδας να αποκλείσει το Καζακστάν»

«Στο 80% οι πιθανότητες της Ελλάδας να αποκλείσει το Καζακστάν»
Photo Credits: INTIME

Η ιστοσελίδα Gracenote Live, δημοσίευσε τις πιθανότητες που έχει κάθε ομάδα στα playoff του Euro να αποκλείσει την αντίπαλο της, με την Ελλάδα να είναι στο 80%

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει και η ιστοσελίδα  Gracenote Live, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην μονομαχία με το Καζακστάν, έχοντας 80% πιθανότητες πρόκρισης.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα από την τελική φάση, με τη σελίδα Gracenote Live να θεωρεί γκραν φαβορί την Εθνική μας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει 80% πιθανότητες να προχωρήσει έναντι 20% των Καζάκων, την ώρα που η Γεωργία έχει 75% απέναντι στο Λουξεμβούργο.

Όσον αφορά τα άλλα μονοπάτια, μεγάλο φαβορί θεωρείται και η Πολωνία, με 84% έναντι της Εσθονία στο Path A, ενώ στο Β Ισραήλ και Ουκρανία φέρονται να έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Ισλανδία και Βοσνία αντίστοιχα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X