Αμπέλ Φερέιρα: Η Αλ Σαντ του Κατάρ θέλει τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο!

Αμπέλ Φερέιρα: Η Αλ Σαντ του Κατάρ θέλει τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο!
Photo Credits: INTIME

Η Αλ Σαντ ετοιμάζει διαστημική πρόταση προς τον Άμπελ Φερέιρα, η οποία πρόκειται να του χαρίσει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου προπονητή στον κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ούτε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ούτε ο Κάρλο Αντσελότι. Όπως έμαθε η «Sport», ο τίτλος του πιο ακριβοπληρωμένου προπονητή στον κόσμο δεν θα ανήκει σε κανέναν από τους παραπάνω, αλλά σε έναν Πορτογάλο τεχνικό με ελληνικό παρελθόν.

Ο λόγος για τον για τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ του Κατάρ για να αναλάβει τον Δεκέμβριο τα ηνία της ομάδας.

Ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ βλέπει το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας να εκπνέει στο τέλος του 2023 και όλα δείχνουν πως η διαστημική πρόταση των Καταριανών θα τον πείσει να βάλει την υπογραφή του.

Αν και δεν αναφέρονται ποσά, η καταλανική εφημερίδα υποστηρίζει πως εφόσον η πρόσληψη ολοκληρωθεί, τότε ο Πορτογάλος θα τιτλοφορεί ως ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του πλανήτη!

Όπερ σημαίνει πως μιλάμε για ετήσιο μισθό που θα υπερβαίνει τα 34 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που λαμβάνει τη δεδομένη στιγμή ο Ντιέγκο Σιμεόνε από την Ατλέτικο Μαδρίτης που του χάρισε το θρόνο ανάμεσα στους πιο καλοπληρωμένους προπονητές.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X