Μπράμπετς: «Έκανα μεγάλο λάθος, έχω μετανιώσει και αναλαμβάνω την ευθύνη»

Μπράμπετς: «Έκανα μεγάλο λάθος, έχω μετανιώσει και αναλαμβάνω την ευθύνη»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς τοποθετήθηκε επίσημα για το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέστη στην εθνική Τσεχίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς τοποθετήθηκε επίσημα για το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέστη στην εθνική Τσεχίας, αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό υποστηρίζοντας ότι για την ομάδα του κάθε παιχνίδι είναι κομβικό.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και αναφορικά με τον αρνητικό ντόρο που προκάλεσε το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και οδήγησε στον αποκλεισμό του από την εθνική Τσεχίας, ανέλαβε την ευθύνη. «Ήδη έστειλα το μήνυμά μου τόσο στους φίλους της Τσεχίας όσο και του Άρη. Έκανα ένα μεγάλο λάθος το οποίο δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί. Πραγματικά μετανιώνω και είμαι στεναχωρημένος γιατί απογοήτευσα αρκετό κόσμο. Προφανώς αναλαμβάνω την ευθύνη. Έσπασα έναν κανόνα παρότι είμαι άνθρωπος της πειθαρχίας και δεσμεύομαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί. Απογοήτευσα τον εαυτό μου και ο καλύτερος τρόπος απόδειξης μιας ειλικρινούς μεταμέλειας είναι μέσα στο γήπεδο», είπε.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς στάθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό αλλά και στις δυσκολίες που διαχειρίστηκε η ομάδα του λόγω των διαδοχικών τραυματισμών. «Το βασικότερο είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σκληροί στην έδρα μας, στον Παναθηναϊκό το ξέρουν αυτό κι ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι το οποίο θα ευχαριστήσει το κοινό μας και το οποίο θα νικήσουμε. Για μας δεν υπάρχει το ένα κομβικό παιχνίδι καθώς όλα έχουν μεγάλη σημασία. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή και σοβαρή ομάδα, δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά κανείς δεν είναι ανίκητος», είπε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X