«Βόμβα» από την Ισπανία: «Ο Τσάμπι Αλόνσο θα είναι τη νέα σεζόν προπονητής της Μπάγερν»

«Βόμβα» από την Ισπανία: «Ο Τσάμπι Αλόνσο θα είναι τη νέα σεζόν προπονητής της Μπάγερν»
Photo Credits: INTIME

Στην Μπάγερν στέλνουν τον Τσάμπι Αλόνσο οι Ισπανοί, με τα ιβηρικά Μέσα να τονίζουν ότι ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα καταλήξει στο Μόναχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είδηση που «ταράζει» τα ευρωπαϊκά νερά έρχεται από την Ισπανία. Παρότι το τελευταίο διάστημα τα Μέσα της χώρας έγραφαν με μεγάλη σιγουριά ότι ο Τσάμπι Αλόνσο θα είναι ο διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι, ένα νέο δημοσίευμα έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα!

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ισπανικό Μέσο «El Chiringuito», ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα καταλήξει στην Μπάγερν και θα παραμείνει στην Bundesliga! Όπως αναφέρεται, ο Αλόνσο έχει ήδη συμφωνήσει με τους Βαυαρούς και θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν είναι ικανοποιημένη με τον Γερμανό τεχνικό και έτσι θα του λύσει το συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν.

Μια είδηση που σίγουρα ανατρέπει τα δεδομένα όσον αφορά και τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι Μαδριλένοι θα πρέπει να βγουν στην αγορά και να ψάξουν για προπονητή, με τον Κάρλο Αντσελότι να ετοιμάζεται για το «τιμόνι» της Βραζιλίας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X