Φύσσας: «Έχω εμπιστοσύνη στην Εθνική - Η ομάδα δεν επηρεάζεται από κανέναν»

Φύσσας: «Έχω εμπιστοσύνη στην Εθνική - Η ομάδα δεν επηρεάζεται από κανέναν»
Photo Credits: INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, μίλησε από τη Νιόν της Ελβετίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, μίλησε σε εκπομπή του Libero 107,4 από τη Νιόν της Ελβετίας, εκεί όπου βρίσκεται για την κλήρωση της «γαλανόλευκης» που περιμένει να μάθει την έδρα στον τελικό του μπαράζ του Nation League που οδηγεί στα τελικά του EURO.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Μάρτιο. Δεν είναι εύκολο, παίζουμε με ομάδες οι οποίες έκαναν πολύ καλές πορείες στα προκριματικά, ομάδες όμως που τις αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα και είναι στα μέτρα μας. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα, έχω δει πως εξελίσσεται το γκρουπ, όπως ο Μπακασέτας από το 2019 έως σήμερα, τα παιδιά ξέρουν τι ζητάνε και θέλουν να ζήσουν στιγμές όπως εγώ, αξίζουν να βρίσκονται στα τελικά. Ήμασταν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο αν και πιστεύω ότι με την εικόνα μας θα μπορούσαμε να περάσουμε ακόμη και απευθείας».

Για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές δεν επηρεάστηκαν από τα όσα ειπώθηκαν από Πογέτ-ΕΠΟ:

«Όλοι μένουμε ανεπηρέαστοι σε αυτά που γίνονται. Γενικώς πολλά λέγονται, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να κάνουμε την δουλειά μας. Για παράδειγμα, οι κύριοι Ντεσάμπ και Γκριεζμάν που έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα με την χώρα τους, δεν γνώριζαν ότι στο group stage δεν υπάρχει η δυνατότητα του goal line technology. Ή για τους Γεωργιανούς, που χρησιμοποίησαν τον Κβαρατσκέλια σε ένα αδιάφορο ματς και με την κίτρινη που δέχτηκε δεν θα παίξει στο πιο κρίσιμο ματς της χώρας του λόγω τιμωρίας».

Για τον Πογέτ και το συμβόλαιο που λήγει:

«Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο, το μυαλό μας είναι στην κλήρωση, ελπίζω πως το θέμα θα κλείσει σύντομα ώστε να αφοσιωθούμε αποκλειστικά στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X