Τσέλσι: Σε φουλ ρυθμούς ο Ενκουνκού μετά από τρεις μήνες

Τσέλσι: Σε φουλ ρυθμούς ο Ενκουνκού μετά από τρεις μήνες
Photo Credits: INTIME

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά από σχεδόν τρεις μήνες επέστρεψε ο Κρίστοφερ Ενκουνκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «παρών» στις ομαδικές προπονήσεις της Τσέλσι, έδωσε για πρώτη φορά ο Κρίστοφερ Ενκουνκού, μετά από ένα διάστημα που ξεπερνάει τους τρεις μήνες.

Ο Γάλλος επιθετικός, τραυματίστηκε σε ένα φιλικό προετοιμασίας της Τσέλσι απέναντι στην Ντόρτμουντ και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά που αποκόμισε στο γόνατο.

Ο 26χρονος επιθετικός, προπονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα, αφήνοντας τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούσε τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Ενκουνκού κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες, καθώς οι άνθρωποι της Τσέλσι είχαν εκτιμήσει ότι ο Γάλλος θα επέστρεφε στα μισά του Δεκεμβρίου, με τον 26χρονο να προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ το Σάββατο (25/11, 17:00).

«Ίσως μετά το παράθυρο των εθνικών να έχει συμμετοχή. Δεν είναι ακόμα σίγουρο. Δουλεύει ωστόσο πολύ καλά και είναι πολύ κοντά. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το πρότζεκτ μας. Ανυπομονούμε να αναρρώσει και να τον δούμε να σκοράρει πολλά γκολ» ανέφερε πρόσφατα ο Ποτσετίνο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X