Τσιμίκας: «Δεν ήθελα να ρισκάρω τη συμμετοχή μου με το Καζακστάν, ήταν ευκαιρία να προπονηθώ καλύτερα για το ματς με τη Σίτι»

Τσιμίκας: «Δεν ήθελα να ρισκάρω τη συμμετοχή μου με το Καζακστάν, ήταν ευκαιρία να προπονηθώ καλύτερα για το ματς με τη Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Τσιμίκας εξήγησε τους λόγους για τους οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Γαλλία και αποφάσισε να επιστρέψει νωρίτερα στην Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν ήταν στην αποστολή της Εθνικής μας για τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στη Γαλλία.

Ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός, όπως εξήγησε ο ίδιος και είχε να κάνει με τη συμπλήρωση καρτών του Έλληνα μπακ και τον κίνδυνο να μην αγωνιστεί στα playoffs του Μαρτίου κόντρα στο Καζακστάν.

«Δεν μπορούσα να παίξω στο παιχνίδι με τη Γαλλία γιατί αν έπαιρνα κίτρινη κάρτα, δεν θα έπαιζα στα παιχνίδια του Μαρτίου, που είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτό με τη Γαλλία. Αποφάσισα να επιστρέψω νωρίτερα, να είμαι με την ομάδα, να προπονηθώ με τους συμπαίκτες μου, να είμαι πιο έτοιμος.

Οπότε για μένα πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθω νωρίτερα για να είμαι με την ομάδα και να προπονηθώ σκληρά», ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός.

Το ερχόμενο Σάββατο (25/11, 14:30) άλλωστε, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και ο Τσιμίκας αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, όπως γίνεται στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ από όταν τραυματίστηκε ο Ρόμπερτσον.

Η εν λόγω αναμέτρηση θα αποτελέσει το απόλυτο «κρας τεστ» για τον διεθνή αριστερό μπακ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο τελευταίο παιχνίδι των «ρεντς» απέναντι στη Μπρέντφορντ πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, όπου είχε δύο ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X