Η σταθερή θέση της ΑΕΚ για τον Κλάτενμπεργκ - Την υιοθέτησαν και οι άλλες ομάδες

Η σταθερή θέση της ΑΕΚ για τον Κλάτενμπεργκ - Την υιοθέτησαν και οι άλλες ομάδες
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξ'αρχής είχε δηλώσει την αντίθεσή της με την επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτη δικαίωση για την ΑΕΚ καθώς μαζί με άλλες 10 ομάδες ζητούν την άμεση απόλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τη Super League!

H Ένωση ήταν εξ’αρχής αντίθετη με την επιλογή του Άγγλου, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά έλεγαν άνθρωποι της Ένωσης σε προηγούμενη συνεδρίαση της Super League «Αμείβεται επί έναν χρόνο χωρίς να κάνει τίποτα», ξεκαθαρίζοντας πως από τη μεριά της δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρώ για τον Κλάτενμπεργκ!

Από τα μέσα Ιουλίου, σε συνεδρίαση του συνεταιρισμού η ΑΕΚ είχε ζητήσει εξηγήσεις για τον ρόλο του και εγγράφως να μάθει τους όρους της σύμβασης του και τα χρήματα που έπαιρνε ο Άγγλος από την Super League, χωρίς όμως να ικανοποιηθεί το αίτημά της.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα, ο Γιώργος Κοσμάς είχε χαρακτηρίσει «καταστροφική» την επιλογή Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας πως «Επιλέξαμε τότε ομόφωνα τον Κλάτενμπεργκ και κάναμε τεράστιο λάθος. Γιατί εκείνος κατέληξε να κάνει νταραβέρια και να μιλάει με τις ομάδες».

Η ΑΕΚ είχε πάγια θέση πως δεν υπάρχει κανένας ρόλος για τον Κλάντεμπεγκ και ως εκ τούτου δεν πρέπει να έχει έμμισθη θέση στον συνεταιρισμό, με τις υπόλοιπες 10 ομάδες που ζητούν την άμεση αποπομπή του, να υιοθετούν πλέον κι αυτές την σταθερή και αναλλοίωτη θέση της Ένωσης όλο το προηγούμενο διάστημα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X