LaLiga: Παραιτήθηκε ο Τέμπας για να... επιστρέψει ξανά ως πρόεδρος σε νέες εκλογές

LaLiga: Παραιτήθηκε ο Τέμπας για να... επιστρέψει ξανά ως πρόεδρος σε νέες εκλογές
Photo Credits: INTIME

Παραιτήθηκε ο ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παραίτησή του ανακοίνωσε  σήμερα (22-11-23) ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, προκειμένου να διεκδικήσει τέταρτη θητεία σε νέες εκλογές, σε ημερομηνία που μένει να καθοριστεί. «Πριν από λίγα λεπτά υπέβαλα την παραίτησή μου ως πρόεδρος της LaLiga, πριν από τη λήξη της θητείας μου, η οποία έληξε στις 23 Δεκεμβρίου», ανέφερε ο Τέμπας στον επίσημο λογαριασμό του «X» (πρώην Twitter).

«Θα ανοίξει μια νέα εκλογική διαδικασία στην οποία θα παρουσιαστώ ξανά. Ως εκ τούτου, θα ζητήσω την έγκριση και την εμπιστοσύνη των συλλόγων για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε», πρόσθεσε σε αυτό το μήνυμα.

Ο 61χρονος Χαβιέρ Τέμπας, πρώην πρόεδρος της Ουέσκα, είναι επί του παρόντος ο μοναδικός υποψήφιος για τη διαδοχή του και φιλοδοξεί για τέταρτη συνεχή θητεία επικεφαλής της οντότητας που ηγείται από το 2013. Εν αναμονή των εκλογών, η LaLiga θα διοικείται από τους αντιπροέδρους του, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μάριν, πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Κίκο Καταλάν, εκείνον της Λεβάντε.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X