Μπάρνσλεϊ: Εκτός Κυπέλλου γιατί χρησιμοποίησε παίκτη που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις

Μπάρνσλεϊ: Εκτός Κυπέλλου γιατί χρησιμοποίησε παίκτη που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις
Photo Credits: INTIME

Αποβλήθηκε από το Κύπελλο Αγγλίας η Μπάρνσλεϊ λόγο ενός παίκτη που δεν είχε δηλωθεί σωστά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάρνσλεϊ αποβλήθηκε από το Κύπελλο Αγγλίας της τρέχουσας σεζόν επειδή έβαλε παίκτη που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις στη νίκη της (3-0) σε επαναληπτικό αγώνα στον πρώτο γύρο επί της Χόρσαμ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (22-11-23) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA).

«Η FA αναφέρει ότι ο παίκτης δεν ήταν κατάλληλος για αυτό τον επαναληπτικό, καθώς δεν είχε δηλωθεί σωστά» ανέφερε η FA σε ανακοίνωσή της. «Τα μέλη της επιτροπής διέταξαν να απομακρυνθεί ο Μπάρνσλεϊ από τη διοργάνωση και να απονεμηθεί στη Χόρσαμ ο αγώνας και η πρόκριση στον δεύτερο γύρο», πρόσθεσε.

 Η Μπάρνσλεϊ, ομάδα της League One παραδέχτηκε την παράβαση:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς, τους παίκτες και το προσωπικό μας για αυτό το λυπηρό λάθος», ανέφερε ο Μπάρνσλεϊ σε ανακοίνωση της. «Αυτό το λάθος, αν και ακούσιο, πέφτει πολύ κάτω από τα υψηλά πρότυπα που θέσαμε σε αυτόν τον σύλλογο και απλά δεν είναι αυτό που σας αξίζει.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X