«Η Ελλάδα θα διοργανώσει Προολυμπιακό Τουρνουά»

Στις κλήσεις της Εθνικής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Photo Credits: INTIME

Η ΕΟΚ έχει καταθέσει επίσημο αίτημα στη FIBA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΟΚ έχει καταθέσει επίσημο αίτημα στη FIBA για να διεξαχθεί στην Ελλάδα ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά και σύμφωνα με πληροροφίες, η χώρα μας αναμένεται να φιλοξενήσει το ένα εξ αυτών, διεκδικώντας εντός έδρας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Ισπανία, η Λετονία, η Ελλάδα και το Πουέρτο Ρίκο λογίζονται ως τα μεγάλα φαβορί για να αναλάβουν τη φιλοξενία των τεσσάρων Προολυμπιακών Τουρνουά που θα δώσουν τα τελευταία τέσσερα «εισιτήρια» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει δημοσίευμα του basketnews, με δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά Τουρνουά.

Τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι έχουν εξασφαλίσει η διοργανώτρια Γαλλία, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς από τη «ζώνη» της Αμερικής, η Αυστραλία από τη «ζώνη» της Ωκεανίας, η Ιαπωνία από τη «ζώνη» της Ασίας και το Νότιο Σουδάν από τη «ζώνη» της Αφρικής.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X