Ο σπουδαίος άνθρωπος Ματίας Αλμέιδα έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα! (ΦΩΤΟ)

Ο σπουδαίος άνθρωπος Ματίας Αλμέιδα έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την Γαλλία έκανε μια πολύ όμορφη κίνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία ακόμη ανθρώπινη πράξη που μαρτυρά το ήθος και την σεμνότητα που τον χαρακτηρίζει προχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα, αποδεικνύοντας καθημερινά γιατί είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, αλλά και σπουδαίος προπονητής.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την Γαλλία, κατευθύνθηκε στο γκαράζ της «OPAP Arena» και επιβιβάστηκε στο όχημα του. Έχοντας διανύσει αρκετά μέτρα αντίκρισε ένα παιδί με κινητικά προβλήματα.

Ο Αλμέιδα δίχως σκέψη σταμάτησε το αυτοκίνητο και εν ριπή οφθαλμού έσπευσε να αγκαλιάσει, αλλά και να φωτογραφηθεί με τον πιτσιρικά που δεν πίστευε στα μάτια του.

Το SDNA κατέγραψε τις υπέροχες στιγμές που πρόσφερε μια σπουδαία προσωπικότητα, η οποία κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…

Ο σπουδαίος άνθρωπος Ματίας Αλμέιδα έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα! (ΦΩΤΟ) Ο σπουδαίος άνθρωπος Ματίας Αλμέιδα έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα! (ΦΩΤΟ) Ο σπουδαίος άνθρωπος Ματίας Αλμέιδα έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα! (ΦΩΤΟ) Ο σπουδαίος άνθρωπος Ματίας Αλμέιδα έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα! (ΦΩΤΟ) Ο σπουδαίος άνθρωπος Ματίας Αλμέιδα έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα! (ΦΩΤΟ) Ο σπουδαίος άνθρωπος Ματίας Αλμέιδα έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα! (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X