Εθνική Γαλλίας: Η αστρονομική επιθετική της επίδοση, που άγγιξε ιστορικό ρεκόρ

Εθνική Γαλλίας: Η αστρονομική επιθετική της επίδοση, που άγγιξε ιστορικό ρεκόρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδος κατόρθωσε να μην ηττηθεί από την εθνική Γαλλίας μέσα στην «OPAP Arena» έχοντας μία αξιόμαχη παρουσία και αποσπώντας ισοπαλία με 2-2. Πέρα από τους αστέρες που είχε στο χορτάρι η αντίπαλος της Ελλάδας, ένα άλλο στοιχείο που εύκολα μπορεί να καταδείξει τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του χθεσινού αγώνα για την ομάδα μας ήταν η εκπληκτική επιθετική επίδοση των Γάλλων για το έτος 2023.

Το ματς που έδωσαν οι «Τρικολόρ» κόντρα στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης (21/11), ήταν το τελευταίο επίσημο για το 2023 και με τα δύο γκολ που πέτυχαν ενάντια στην Ελλάδα, κατόρθωσαν να σημειώσουν την δεύτερη καλύτερη επιθετική επίδοση της ιστορίας της μέσα σ’ ένα ημερολογιακό έτος.

Στο 2023 η εθνική ομάδα της Γαλλίας έδωσε δέκα επίσημα παιχνίδια στα οποία σκόραρε συνολικά 34 γκολ, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 3,4 γκολ ανά αγώνα. Μόνο μία φορά στην ιστορία τους η «Τρικολόρ» έχουν καταφέρει να φτάσουν σε υψηλότερο νούμερο. Το μακρινό 1953, δηλαδή 70 χρόνια πίσω, όταν είχαν σκοράρει 29 γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις και ουσιαστικά έφταναν τα 3,6 γκολ ανά παιχνίδι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X