Βαγγέλη πες μας 40 νούμερα, να παίξουμε τα άλλα πέντε!

Βαγγέλη πες μας 40 νούμερα, να παίξουμε τα άλλα πέντε!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δικαιώθηκε με την Εθνική... Πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Γαλλία και με τις γελοιότητες διεκδικεί πρόκριση στο Euro 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δικαιώθηκε… ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή του, όπου υποστήριζε ότι «εδώ και μήνες παρακολουθούμε τις γελοιότητες που εκτυλίσσονται γύρω από την Εθνική Ομάδα».

Πράγματι, ο Βαγγέλης έπεσε μέσα… Η Εθνική πήρε ισοπαλία 2-2 από την νούμερο ένα παγκόσμια δύναμη Γαλλία και οι παίκτες ένιωθαν λυπημένοι, διότι αυτή η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 1-0, το «γύρισε» και ισοφαρίστηκε από ένα γκολ που μπαίνουν 5, άντε 10 στις 100 προσπάθειες.

Αλλά είπαμε ο Βαγγέλης έχει πάντα δίκιο… Ο τύπος βλέπει φαντάσματα και η Εθνική του χαλάει τη σούπα. Ναι, αυτή η Εθνική με αρχηγό τον Τάσαρο τον Μπακασέτα, με δεξί μπακ τον Ρότα, με τον Μάνταλο σε θέση leader και βέβαια τον εκπληκτικό Ιωαννίδη, διότι η Εθνική είναι πάνω απ’ όλα.

Τι μας είπε, λοιπόν, ο Βαγγέλης λίγες ώρες πριν το 2-2 με τη Γαλλία. Έστειλε επιστολή που έκραζε τους πάντες και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δυστυχώς δεν υπάρχει τομέας στο ποδόσφαιρο που να μην έχετε εξευτελίσει με τις πρακτικές σας. Εδώ και μήνες παρακολουθούμε τις γελοιότητες που εκτυλίσσονται γύρω από την Εθνική Ομάδα».

Ε, πράγματι… Ναι, είναι γελοίο Βαγγέλη που η Εθνική πάει φουλ για Euro… Και καταλαβαίνετε φυσικά την ειρωνική μας διάθεση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X